תודה רבה על העידוד, הצלחת לתת לי כוחות ומוטיבציה להמשיך וללמוד ובטח גם לאחרים שנמצאים במצב הזה.

  • לא לותר..עושה פעם שניה ומאמין(ההודעה בשנית מהתגובה למיואש)
    חשבתי שטוב שתדעו .ר | 21/03/2008 09:19

    בתור אחד שעושה פעם שניה ומלא כוחות אל ייאוש ידידי מי שלומד טוב מירב הסיכויים כי יעבור... טבעי שככל שלומדים יותר חרדים ומתבלבלים יותר ונכון שהלחץ עולה..... אבל היי כמו בצבא----לכולם קשה בקרב הזה,במאין טירונות הזאת(שכאן היא לא חובה היא מבחירה) ובסוף כולם עוברים...70 אחוז באופטימיות) מה המוסר השכל שלי בתור אחד שניגש בפעם השניה. יש באמת באמת לא להתייאש ונכון מחשבכם נכונה העיקר לא לעשות זאת פעם שניה....... ידידי----לכולם קשה אבל מבטיח לכם.שתתחילו לפתור בחינות פתאום תיראו שהחומר שלמדתם איך שהוא קופץ לכם בראש השאלות שלא הצלחתם, עולות בשנית,החומר פיתאום ניראה טוב והרגשה שאתה מבין יותר...ולאט לאט עולים על הגל ושמים לב לדקויות ודבר אחרון... מהיכן הכוח שלי לגשת פעם שניה ...ולגשת לכאן כמו בקרב בצבא.והעצות הללו שלא כול כך יישמתי בזמנו על עצמי זה פשוט.....נלחצתי כול הזמן כמוכם בפעם הראשונה אמרתי שאני לא יודע כלום,אמרתי לעצמי העיקר לא לגשת פעם שניה ולפתע....התייאשתי ,לא הייתי מרוכז,ויתרתי אמרתי אין סיכויי אני לא זוכר כלום,הרגשתי תיסכול..שכחתי שלכולם קשה...ואז ברגע האחרון ניסיתי לחזור ללמוד לאחר שהתעסקתי איזה שבועיים! בזה שהייתי עסוק בדיכאון מסקנה לא לחשוב יותר מדיי שקשה,מי שלומד מצליח,להאמין לקבל כוחות ותאמין לי מוצאים אותם.,בסוף נלחצים ומתחרטים שהתעסקנו בכמה קשה ושאין סיכויי וחבל שלא למדנו יותר...ראו אותי והעיקר באמת העיקר לא לותררררררר לא לותרררר חג שמח

    • תודה רבה על העידוד, הצלחת לתת לי כוחות ומוטיבציה להמשיך וללמוד ובטח גם לאחרים שנמצאים במצב הזה.
      יעל | 21/03/2008 09:28

      חזק ואמץ!! שיהיה לך בהצלחה!!