לתומר

  • הצטרפתי ללימוד רק עכשיו (ברגע זה). אבקש עצה איך "לישר קו" איתכם ולהגיע מוכן לבחינה? תודה.  לת
    תומר | 20/03/2008 03:55

    • לתומר
      גל | 20/03/2008 18:00

      אין דבר העומד בפני הרצון! תשקיע, תלמד ברצינות וכך תשיג את המטרה. זה אפשרי. יש עוד הרבה זמן, אבל אתה צריך לדעת לנצל את הזמן כמו שצריך. שיהיה לך בהצלחה!

      • לגל - תודה על העידוד.  לת
        תומר | 20/03/2008 19:25

        • יש הרבה זמן
          עו"ד איטה יעקבי | 20/03/2008 19:40

          אולי תאלץ לשבת גם בסופי שבוע, אבל זה אפשרי אנחנו כאן לתת רוח גבית ולעזור. בהצלחה

          • תודה גם לאיטה. התחלתי לקרוא "המתמחה" ולא ברור לי: מה המשוב אחרי קריאה ראשונה?  לת
            תומר | 20/03/2008 20:30

            • לתומר
              יעל | 20/03/2008 20:44

              בדר"כ אחרי קריאה ראשונה או באמצע הקריאה השניה עליך לפתור מבחן לשכה ואחריו תדע כמה קיבלת. ואם אתה פותר את המבחן יחד עם נבחנים נוספים, אז תדע איפה אתה עומד ביחס לאחרים. אבל כמובן שהמבחן הזה הוא המבחן הראשון שתפתור ויש לקחת אותו בעירבון מוגבל. הוא נועד לשם תירגול והמחשה מהו מבחן לשכה. אחרי שתסיים את הקריאה השניה ותפתור עוד ועוד מבחנים, אתה תראה שתשתפר וגם ציונייך במבחנים הבאים יהיו גבוהים יותר. בהצלחה!

              • ליעל: חן חן על שכתבת. בינתיים החכמתי מעט - המתמחה מכוונים לפתרון בחינת 05/2003 עם תום קריאה 1'.
                תומר | 20/03/2008 22:09

                מישהו כבר פתר את זה? למה מפנים מחשבות או פרקטיס?

                • לתומר
                  גל | 20/03/2008 22:24

                  היי תומר, גם אני לומדת מהמתמחה. אם תסתכל בתוכנית לימוד, אז תראה שאת מבחן מאי 2003 המתמחה ממליצים לפתור אותו כמעט לקראת סוף הקריאה השניה. (במפגש אמצע) כפי שסיפרת לנו בפורום, התחלת היום ללמוד למבחן, אז תתכנן את הזמן שלך כך שתספיק להגיע למבחן אמצע לפחות אחרי שתקרא ותלמד את כל החומר פעם אחת. ואח"כ ישאר לך זמן לקרוא וללמוד שוב את כל החומר בפעם השניה. וכמובן תשאיר זמן לפתור את ספר בחינות לשכה. יהיה בסדר. אם יש לך שאלה - אז תשאל בפורום. ונשמח לעזור לך. בהצלחה!!

                  • לגל, תודה על הפירגון. ביום 6/4 מפגש אמצע ובמסלול "התוכנית המקוצרת" (ד') ,
                    תומר | 21/03/2008 15:07

                    זה המועד לפתרון (עמצי?) של בחינת 5/03. כך ששמתי לעצמי יעד עד אותו יום לסיים קריאה 1'. אם אעמוד בזה, אהיה ב05 ימי פיגור. אז אני מתחפש למתמחה השקדן - וזו תחפושת לא קלה. סד"א נורא מעיק, כמו ללעוס חצץ, ואני מדשדש בו חלק מהיום (וכנראה אתעסק איתו כ- 10 ימים) ובחלק ה"קל" אני גומע נושא קל יחסית (היום - חברות). להשתמע.

                    • לתומר- בהצלחה וחג שמח  לת
                      גל | 21/03/2008 17:32

                      • לגל - להתראות בעמוד עתידי :))  לת
                        תומר | 21/03/2008 18:09