בוקר אור ליה איך מרגישה? והעובר הנובט בקרבך?

  • היום דיברתי עם מחשבות...
    ליה | 19/03/2008 11:48

    את הקריאה השלישית שלי אני מסיימת משהו כמו 10 ימים לפני הבחינה, ז"א גם פתרון המבחנים יהיה לפני, אז מה שאמרו לי מפורשות, שלא לחזור על החומר אחרי פתרון בחינות, והכי חשוב לפתור את המבחנים סמוך כמה שיותר ליום הבחינה, וכי צריך לפתור את הבחינות בסדר הרשום בתוכנית, מפני שהם סדרו אותם כך שהחשוב והעדכני יותר יהיה כמה שיותר סמוך לבחינה.. אז לכל הלחוצים כמוני...אין מה להילחץ, תיהנו מהשבת, כי בתוכנית לא צריך ללמוד בשבת.. היה חשוב לי לעדכן לגבי השיחה הזו..כי אני התכוונתי לסיים את 3 הקריאות 10-15 ימים לפני ועשות חזרות ולפתור שאר הבחינות שלא בתוכנית..וזה הלחיץ אותי..אז התברר שעדיף באמת לסמוך על החברות ולהאמין בהם..לגבי החקיקה, זו הפעם האלף שאני שואלת אותם והמלצתם ללמוד את מה שמומלץ בראש כל פרק. לגבי תאגידים, והטענה שהייתה שהחומר לא מקיף, הם אמרו לי שהדגש הוא על חברה פרטית ולכן לא הרחיבו לגבי חברה ציבורית, וכי חוק החברות ופקודת החברות הם אלה שדרושים לפי תקנה 18 והם אלה שחלים על חברה פרטית, בעוד שעל חברה ציבורית, רוב החקיקה הרלוונטית מעוגנת בחוק ניירות ערך שאינו חומר מחייב לבחינה.. מקווה שעזרתי.. המשך יום נעים לכולםםםםם. מקווה שעזרתי..

    • בוקר אור ליה איך מרגישה? והעובר הנובט בקרבך?
      עו"ד איטה יעקבי | 19/03/2008 12:05

      אם צריכה עזרה אל תהססי ליצור קשר. יש לך את המייל שלי.

      • היי איטה..האמת שאני לא מצליחה למצוא את האי מייל שלך בתוך שלל ההודעות בפורום..
        ליה | 19/03/2008 13:14

        תודה על ההתעניינות בשלומי..הכל בסדר, תודה לאל, התחלתי בחודש שמיני, הקושי לנשום ולשבת הוא הדבר הכי מפריע בתקופה הזו..אבל עד עכשיו אני שורדת..היו לי יומיים שלא למדתי כי נפלתי קורבן לשפעת.. העובר בסדר..זו בת, מחפשים שם כעת ומתכוננים עם כל הריהוט והביגוד, שזה גם לוקח הרבה זמן.. שוב תודה לך על הכל...מעטים מאוד האנשים שפגשתי בחיי, שהביעו נכונות לעזור גם לאלה שלא הכירו..והקדישו מזמנם לעזור ולתרום..יישר כוח

    • צהריים טובים ליה...
      אייל | 19/03/2008 12:54

      תודה על העדכון ממחשבות. אני נוטה להסכים איתם. את עשרת הימים שישארו לך תוכלי לנצל בין הקריאה השנייה לשלישית בכדי לעשות חזרה נוספת על חומר הלימוד או שתפרשי את הקריאה השנייה לתקופה ארוכה יותר.

      • כן נראה לי זה מה שאני אעשה..ארווח קצת את הקריאה השנייה..
        ליה | 19/03/2008 13:16

        ישנם 6 מבחנים בכרך הכחול השני שלא מופיעים בתוכנית, כאילו רשות, אז אנסה לפתור כמה לפני הקריאה השלישית.. תודה לך על ההמלצה..