לליה אני זה ששאלתי היכן ליה ---

  • שיהיה לכם לילה טוב...בהצלחה בבחינה, מודיעה בזאת על פרישתי מהמירוץ..
    ליה | 10/03/2008 00:07

    אחרי שאלד בשלום אולי נתראה שוב...כשתהיו עורכי דין ואז תמליצו לי מה לעשות ותתנו טיפים. ביי חברה, תשקיעו ובהצלחה

    • לליה אני זה ששאלתי היכן ליה ---
      המודאג | 10/03/2008 00:14

      תיראי אני רק היום התחלתי הוצאה לפועל וזה לםי תוכנית מסודרת את בפור עליי ולפי שאלותיך ניראה שאת במצב טוב אל ייאוש ליה ,יאלה תגמרי עם זה.....וזהו כולם אותו דבר ,אף אחד לא יותר טוב ממך. הילד בבטן.....נכון את זה אני לא מכיר בהרגשה אבל ניראה לי שאת פשוט קצת מפחדת וזה טבעי כמו כולנו. שאבתי כאן כח ממך.....אני זה ששאלתי היכן ליה והתרשמתי משאלותיך אל תתיחסי ללחץ שהיה כאן בפורום ביומיים האחרונות אולי הכי טוב .....שתתמקדי רק בך ותכנסי לכאן רק שיש לך שאלות אני חושב שמוקדם כרגע לפרוש כולם בסוף עוברים.... מקווה שתשני דעתך יאלה עוד יודש וקצת ואז התואר

    • מילה לאיטה ליה וכולם
      המודאג | 10/03/2008 00:19

      א ראיתי שסיננו הרבה הודעות שהיו כאן קודם...(כולפ האשימו את כולם) ב מצוין אבל חבל שלא עשו זאת קודם.זה הורס את כדאיות הפורום ג ליה ועוד רבים ניראה לי קצת נלחצו מהעניין וחבל המטרה כאן היא לעזור לא סתם להלחיץ ד מקווה שכול אחד יפנים זאת וייקח זאת לתשומת ליבו ה יאלה תהיו בוגרים ... ו בהצלחה באמת תלמדו יהיה בסדר

    • לאיטה אני לא יכולה לישון?הפורום היום כאן הלחיץ אותי
      מירית | 10/03/2008 01:25

      אני חייבת להגיד הבחינה מלחיצה היום כל נציגי החברות וסתם אנשים השמיצו אחד את השני ואפילו אותך לא היית כאן היום וחבל,כל יום אני כאן ומחפשת אולי איזה הרגעה איזה דבר טוב,אולי טיפ מקצועי וסתם הזדהות את עוזרת לי להירגע וכנ"ל עצות של אחרים מה שקרה היום זה שכולם האשימו אחד את השני מהבוקר עד הערב.....ואני נלחצתי ולא למדתי....שמתי לב אפילו שעוד בחורה כאן פרשה מהמירוץ אני מקווה שאת מהיום לא תרשי עוד ככה להלחיץ אותנו ולא תתני לאנשים סתם להלחיץ(ואפילו להאשים אותך..בזילזול) אני אוהבת את הפורום ומתעניית במה שמיעצים לי ובמה שאת מייעצת אבל היום קצת עברו את הגבול וחבל אם זה ימשך ....כבר לצערי לא אפתח המחשב להיכנס לפורום.... בשביל מה בשביל סתם להילחץ ולראות שכולם מאשימים את כולם אני מקווה שתקחי זאת לתשומת ליבך......טוב הלכתי לנסות לישון מחר יום חדש מירית

    • לליה
      רוני | 10/03/2008 09:14

      אני מקווה שקמת בבוקר רעננה והחלטת שאת ממשיכה ללמוד. את מביאה לפורום קצת שפיות ונותנת לי מוטיבציה ללמוד ואני מאוד מקווה שתתחרטי ותשובי אלינו. אני גם לומדת עם מחשבות ואני מתחילה הבוקר בתי משפט, כך שאת בהחלט לפני בחומר. לדעתי את בקצב מצוין ויש עוד המון המון זמן וממש לא כדאי להתייאש עכשיו. אני מקווה שיהיה לך יום נעים, שתרגישי טוב ויתמלאו המצברים. אם את מחליטה בכל זאת ללמוד אני מציעה לך לשים לב שאת גם נחה מספיק כדי לא לשרוף את כל הכוחות בקריאה הראשונה - לא ללמוד אל תוך הלילה ולקחת קצת ימי חופש. בהצלחה לכולנו!

    • ליה בבקשה אל תרימי ידיים, צרי עימי קשר
      עו"ד איטה יעקבי | 10/03/2008 09:42

      itty@goshen-law.co.il השאירי טלפון ונדבר. המשך יום נהדר איטה

    • לליה- מאמא לבן שנתיים + הריון חודש שישי
      חשוב לקרוא | 10/03/2008 09:45

      ליה שלום, קראתי את תגובות היאוש שלך ואני רוצה לחזק אותך ולספר לך שאני אמא לילד בן שנתיים וגם בהריון מתקדם ולמרות זאת אני לומדת למבחני לשכה. נכון שזה לא פשוט אבל לא צריך לאבד פרופורציות. תעשי מה שאת יכולה ותהיי רגועה ושלווה. תמיד יהיו קשיים- גם אחרי הלידה לא יהיה לך פשוט ללמוד עם תינוק. בהצלחה רבה.

    • תאמיני לי שעם תינוק זה יהיה הרבה אבל הרבה יותר קשה. מדברת מנסיון  לת
      יפעת | 10/03/2008 09:47

    • אל תוותרי כל כך מהר...
      אייל | 10/03/2008 09:53

      היי ליה, נותרו עוד 56 ימים לקראת הבחינה. זה עוד המון המון זמן. בזמן הזה אפשר להתחיל מחדש ללמוד ולהספיק את כל החומר ולהצליח בבחינה. ואת דיי מתקדמת בחומר, כך שמהבחינה הזו אין לך בכלל מה להחלץ. ואני חייב להוסיף שלפחות כמו שאני רואה את זה, הרבה יותר עדיף לך להבחן במועד הזה מאשר במועד הבא, מאחר ובמועד הבא כבר יהיה לך תינוק שיגזול ממך המון המון זמן. אני חושב שיהיה לך הרבה פחות זמן לשבת ללמוד כאשר יהיה לך תינוק, מאשר עכשיו כשאת בהריון. אני הייתי מציע לך עכשיו לעשות תפנית. להתחיל ללמוד ב"איזי". מהקצב שלך ברור שתספיקי לעבור על החומר לפחות פעמיים. אז תמשיכי ללמוד ותגשי לבחינה. אבל מעכשיו תלמדי בלי לחץ. אם תעברי - יופי; לא תעברי, תעשי את המועד הבא. בכל מקרה, במה שלא תבחרי, שיהיה לך המון בהצלחה. מחזיק לך אצבעות.