את באותו מצב שלי....כנסי

  • שאלההההההההההההההההההה
    חנה | 04/03/2008 19:42

    סיימתי ללמוד שני כרכים ( עם מחשבות ) קרי סיימתי סד"א , הוצל"פ , סד"פ ועכשיו סיימתי ראיות ואני מרגישה שאני שכחתי הכל כאילו לא למדתי בכללל :( מה לעשות ? לחזור או פשוט לזרום? אני התחלתי להילחץ

    • את באותו מצב שלי....כנסי
      ליה | 04/03/2008 21:58

      סיימתי סד"א, הוצל"פ ופלילי, התחלתי לפתור שאלות בפלילי וראיתי שאני לא מרוכזת וטעיתי בהמון שאלות...אז החלטתי לא להתחיל מחר ראיות, אלא לחזור על החומר בסד"א קצת, כאילו " נקודות שצריך לזכור" וטבלאות ואז לפתור את השאלות..כאילו הוספתי עוד יום פלילי, אני גם לחוצה, וגם בהיריון לא קל בחודש שביעי...אבל אין מה לעשות..את בשלב מתקדם של החומר, אז מותר לך לעשות הפסקה קטנה, להטעין את עצמך בכוחות חדשים ולחזור ללמוד, או אולי במקום שתתחילי עכשיו בפרק "בתי משפט", תחליפי עם פרק אחר שיותר קל ומעניין למשל דיני משפחה, שהוא נושא קרוב לחיי היום יום, או אתיקה... בהצלחה. אגב, יש לי שאלה אלייך, את לומדת את כל סעיפי החוק או רק את המומלצים בראש כל פרק? כי אני קוראת רק את המומלצים ומרגישה שאולי לא כך צריך להיות !!!!!

      • התכוונתי לחזור על החומר בסד"פ ולא סד"א...אני מתחרפנת..  לת
        ליה | 04/03/2008 22:09

      • לליה
        חנה | 05/03/2008 14:03

        לליה היקרה כל הכבוד לך שאת בהיריון ואת גם לומדת זה ממש לא קלאבל אם את עכשיו בשביע אז במבחן את תהיי בתשיעי על סף לידה או שכבר ילדת אז מה יהיה??!!! טוב סליחה לא רוצה להלחיץ אותך העיקר שתרגישי טוב ותשמרי טוב על התינוק :) היום לקחתי יום חופש , החלטתי שאני פשוט זורמת לא רוצה לחזור על כלום ולא רוצה פשוט לחשוב , אראה מה מצבי בקריאה השנייה כי אני רואה שכולם קשה לזכור הכל מקריאה ראשונה לגבי סעיפי חוק אני רק קוראת את המומלצים ואני לא מתכוונת לקרוא חוץ מהם לא רוצה להיכנס לזה כ כך לא אסיים לעולם. יהיה טוב מתוקה יהיה טוב

        • לחנה...
          ליה | 05/03/2008 14:55

          ובכן את חישבת את זה נכון...אני אהיה בתשיעי וליתר דיוק בשבוע 37, אבל בכל זאת החלטתי ללכת על זה, כי בסופו של דבר יהיה יותר קשה ללמוד כשהם על היד מאשר שהם בבטן (-: גם נודע לי כי אחת שילדה יומיים לפני הבחינה, ערכו לה אותה בבית חולים..אומנם לא העיתוי הכי מתאים אבל עדיף מלסחוב את הדבר הזה עוד חצי שנה..בסוף מה שנשאר לומר...יהיה טוב