לעותרת

  • ל-K64
    העותרת על שאלה שנייה | 20/01/2008 14:27

    מדבריך נראה שנכחת באולם בית המשפט בזמן העתירה. כנראה שהיית צריך להקשיב טוב יותר לדברי ולדברי השופט ולהבין את הכיוון במקום לטעון פה ש"כיסיתי את הפופיק של עצמי". הלכתי על הסיכויי הכי גבוה והוא להוסיף חלופה ולא לפסול את השאלה. עו"ד שנכחו באולם וטרחו להקשיב באמת הבינו זאת ואמרו שעשיתי עבודה טובה ורחוקה מלהיות "שטחית". ולידיעתך, העובדה שבימ"ש דן בעתירה לגופה, כאשר אין המדובר בחריגה מתקנה 18 זהו הישג גדול.כנראה שאתה צריך לקרוא עתירות קודמות ולהבין אותן כדי להבין זאת ולא להשמיץ סתם. ולכולם אני מציעה לא לעלות ספקולציות שיפגעו בנו עד להחלטות הלשכה.

    • לעותרת
      מתעניין | 20/01/2008 14:57

      האם זה נכון שהברזת לעו"ד איטה יעקבי? אם לא, למה יש שמועה כזאת. אם כן, נשמח לשמוע מה היו הנסיבות.

      • חבר'ה, עדיף שלא תתקוטטו.זה לא הולם ולא יאה.מי שיש לו ביקורת על מי שיוזם ופועל- אולי היה עדיף אם היה  לת
        א. | 20/01/2008 22:17

        • מצטרפת לדעתו של א, הניחו לעבר תתרכזו בחומר לבחינות הלשכה, תתנו
          עו"ד איטה יעקבי | 21/01/2008 08:37

          לבית המשפט לומר את דברו. מטרת פורום בחינות לשכה לסייע לנבחנים, להעניק להם "בית" ו"במה", אל תהפכו פורום זה לפורום "חשבונאות וצחצוח חרבות".

    • זה עניין של פרשנות בלבד
      k64 | 21/01/2008 02:01

      הנכונות של ביהמ"ש לדון נובעת מכך שהשאלה באופן שהלשכה השיבה עליה היא שערורייתית. הייתה הזדמנות להשיג פסילה מלאה בתקיפת שק"ד הלשכה שחרג ממתחם הסבירות. בדרך שננקטה צריך עתה לסמוך שיתעוררו רחמי הלשכה דווקא. תיארתי מה שראיתי וטרחתי לשתף בזה את קוראי הפורום. אין ספק שהייתה יוזמה עצמית - בלעתור על שא' 76 ולחזור מזה. שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

      • k64 היקר, תזכור שאתה קורצת מחומר אחר, תמשיך להגביה עוף ולהרחיק ראות
        עו"ד איטה יעקבי | 21/01/2008 13:05

        מעטים יודעים לראות דברים מעבר...בכל אופן הצלחת להרשים אותי הן בחשיבה המשפטית היפה והן ביכולת הניתוח והניסוח.

        • תודה  לת
          k64 | 22/01/2008 08:24