תמא 38- התערבות אב

  • הורה של בעל הדירה
    ליאורה | 21/07/2013 09:50

    אנחנו בשלב מתקדם לקראת תמ"א 38, כל בעלי הדירות חתמו על הסמכת עו"ד, שהכין חוזה, כל בעלי הדירות מסכימים, אך עדיין לא חתמו על החוזה, אחד מבעלי הדירות אינו מתערב, אך אביו מתערב בצורה אגרסיבית, למרות שהעו"ד הסכים כמעט לכל תיקון שהאב דרש, הוא ממשיך להתווכח גם עם היזם, יש לנו תחושה שהוא רוצה להפיל את כל הפרויקט, האם העובדה שהוא אינו בעל הדירה, ואין לו זכויות בדירה, יכולה לעזור לנו? האם אנו מחויבים להיכנע לכל הגחמות שלו למרות שהוא אינו בעל הדירה? בנו לא מתערב כלל.

    • תמא 38- התערבות אב
      עו"ד אילן הלוי | 21/07/2013 13:11

      ליאורה שלום!  אם יש לכם את הרוב הדרוש אז לא חייבים את הסכמתו בשלב זה. תתחילו
      לחתום על ההסכם ואני מניח שהוא יצטרף בהמשך. אם לא- הוא יחשב כדייר סרבן וניתן לטפל
      בהתנגדותו בשלב מאוחר יותר בפני המפקח על בתים משותפים.
      בכל מקרה- אני חושב שעורך הדין שלכם צריך להגיד לו "עד כאן" ושיחליט. סה"כ
      פרוויקט התמא אמור להיות טוב גם עבורו.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38