אם קיבלת דן"ח על אין עצירה ואין תמרור,

  • דו"ח על סך 500 ש"ח בגין תמרור "אין עצירה"
    oren | 31/08/2010 18:33

    שלום רב, קבלתי דו"ח על סך 500 ש"ח בגין תמרור "אין עצירה" ברחוב העליה השנייה בתל אביב יפו (ביום שבת בשעות הערב). אבני שפת המדרכה לא היו מסומנות (אפור) ואין שם תמרור אין עצירה. יש תמרור אחד בתחילת הרחוב מרובע בצבע צהוב " החנייה ברחוב זה אסורה" בלבד, ומלבד תמרור זה אין כל הזהרה או סימן אחר כי החנייה אסורה. האם לדעתך יש כאן עילה לביטול הדו"ח? כי באמת אני לא מרגיש שזה מוצדק אודה לך על תשובתך, אורן

    • אם קיבלת דן"ח על אין עצירה ואין תמרור,
      מיקו | 31/08/2010 19:28

      לך למשפט ותצא זכאי ,הרי אין תמרור, אלא מה ? השאלה האם כל הנתונים שהבאת נכונים ,בדוק שוב ,מה שגם הקנס נראה גבוה 500 ש"ח לאין עצירה ?

      • טעות... הדו"ח על סך 250 ש"ח.
        oren | 31/08/2010 21:23

        טעות... הדו"ח על סך 250 ש"ח. כל הפרטים שכתבתי נכונים. כתבתי לעירייה מכתב וציינתי מה שכתבתי כאן- אך הם עקשנים וטוענים שכל עוד יש תמרור (יש תמרור מרובע בצבע צהוב)- חניתי בניגוד לחוק גם על אף שאבני שפת המדרכה אינן צבועות אני בד"כ רגוע ואם באמת הייתי חונה בניגוד הייתי משלם- אבל זה באמת לא פייר. אני ועוד כ 50 מכוניות קיבלו את הדו"ח הזה במוצאי שבת בערב. מה שמסקרן ... ומעניין - הם טרחו לעדכן אותי במכתב שהם יעבירו העתק לבדיקת אגף התנועה בעניין הנושא הנ"ל ( היות וציינתי שאין תמרורים מלבד הנ"ל בתחילת הרחוב ואין סימנים על הכביש או על אבני המדרכה) מה אתה חושב...? האם באמת יש לי סיכוי לזכות בבית משפט? הזמן יקר... אורן

        • אם באמת אין תמרור,
          מיקו | 01/09/2010 09:52

          אז תצא זכאי , אבל מגלישה בפורום ,תגיע למסקנה ( לפחות אני הגעתי למסקנה,,, ) שלפעמים נהגים לא "קוראים" את התמרורים נכון , רק לסבר את האוזן ,לפעמים תמרור תקף למאות מטרים ,,,, ונכנסים לדקויות שלא היית מאמין ,,, גם אם תצא זכאי ,זה יקח לך לפחות שתי ישיבות, ואם זמנך יקר ,ולא מעניין אותך "להעניש " את העירייה ,שלם ושכח.