מעגל תנועה

  • מעגל תנועה בעל 3 נתיבים
    יהונתן | 30/08/2010 22:21

    כאשר אני נוסע במעגל תנועה בנתיב החיצוני בכדי ליסוע שמאלה (שאני יודע שזה לא כחוק)ואדם אחר נוסע באמצעי בכדי ליסוע ישר , והוא פוגע בצד האחורי  ברכב שלי (מכיוון שאני 3 או 4 מטר לפניו בכביש), האם העברה על החוק ביגלל שנסעתי בימני תיגרום לחוק ליראות בי אשם בתאונה?

    • מעגל תנועה
      אבי | 31/08/2010 08:05

      במעגל תנועה אתה חייב לנסוע בנתיב הפנימי ורק כאשר אתה רוצה לצאת, אתה מושך למעגל החיצוני. האם היה שוטר. האם הוזמן בוחן? אם כן, הם יחליטו. אם לא - תסתדרו עם הביטוח

      • לאבי , מה שאתה טוען לא מדויק
        מיקו | 31/08/2010 09:37

        אם אתה רוצה לפנות ימינה ,מדוע אתה חייב לנסוע בנתיב הפנימי ,ואז "למשוך למעגל החיצוני " ? מי ,או מה ,מונע ממך להיכנס לנתיב הימני להישאר צמוד לימין ואז לפנות ימינה ? ( או שאתה ,היתכוונת לא ימינה ,אלא ישר ,כלומר חצי מעגל ,ואז יש "תורה " שלמה להיתנהגות במעגל תנועה ... )

    • המצב אצלך מאוד פשוט,,,,
      מיקו | 31/08/2010 09:29

      מאחר שלא צריך להסביר לך מי, מה, מו , הרי אתה מבין שמה שעשית לא היה כחוק , לא מובנת השאלה שלך ,,, מי רצית שיהיה אשם הנהג השני שלא עבר על החוק ?

      • הנהג השני
        יהונתן | 31/08/2010 20:37

        שנסע במעגל הפנימי פגע בי מאחורה , ולא ניראה לי הגיוני שזה שעשיתי טעות בבחירת הנתיב צריכה גם להשליך על האשם בתאונה בסופו של דבר הוא פגע בי מאחורה כי החליט לצאת מהכיכר כאשר אני מלפניו בנתיב מימין , בשבילו הצומת לא פנויה למעבר !

        • יהונתן.
          מיקו | 31/08/2010 21:39

          בספא של הדברים אמרת , "אני יודע שזה לא כחוק " , מתי ידעת את זה ,לפני התאונה ,או אחרי התאונה ?