ומידע נוסף...

  • עבירה בזמן אזהרה
    אני | 29/08/2010 17:17

    קיבלתי דוח מהירות ולפני חודש הימרתי דוח דיבור בפלאפון ללא דיבורית באזהרה. אם אשלם את דוח המהירות, זה יפעיל את האזהרה?

    • ומידע נוסף...
      אני | 29/08/2010 17:25

      מדובר ברכב חברה ועבירת המהירות בוצעה בנובמבר ורק עכשיו קיבלתי את הדוח דרך החברה שלי (משמע עברו כבר תשעה חודשים וקצת...)זה לא קצת מאוחר? אי אפשר לבטל את הדוח במקרה כזה?

      • האזהרה לא "תופעל" והדו"ח שהגיע רק עתה לא התיישן  לת
        אורן המקורי | 29/08/2010 17:34

        • מה זאת אומרת הדו"ח לא יתיישן?  לת
          אני | 29/08/2010 18:47

          • קראתי שוב והבנתי...תודה רבה על התשובה המהירה ":-)  לת
            אני | 29/08/2010 18:50

    • עלייך לעצור ומיד את התקף הדוחות הזה
      גיא "אנשים באדום" | 29/08/2010 19:08

      לגב' אני, מה קורה יקירתי ? עקב עבירות תנועה, נגרמות תאונות השוות לאסונות נוראיים. הסחת הדעת היא אחד הגורמים העיקריים לתאונות. כאשר אנו נוהגים ובאותו זמן מתעסקים בילדים מאחור, בנייד, בקריאה (גם זה קורה על ההגה) או בכל דבר אחר מלבד הנהיגה, דעתנו נתונה לעיסוק אחר, תשומת ליבנו לא בכביש והמרחק לעוד אסון בדרכים קצר מאוד. אני לא רוצה להפחיד (כדברי חלק מהגולשים כאן, למרות שאולי צריך) אבל הגיע הזמן סוף סוף שנבין את הסכנות בכביש. אני מקווה שעכשיו הבנת את הסיכון והחשיבות לאחריות שבנהיגה. האזהרה שקיבלת לא תהפך לדוח אמיתי, והדוח שקיבלת בדואר תקף ! מן הסתם הדוח הנוכחי לא יכול לההפך לאזהרה. נהגי באחריות ותגיעי ! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • תשובה לגיא
        אני | 29/08/2010 19:42

        צודק מליון אחוז!!! וזה לא ישנה שכבר שמונה שנים לא הייתה לי שום עבירה אבל מה לעשות, צחוק הגורל, מיום שהשווצתי בזה אני רק סופגת... דרך אגב עבירת המהירות לא נעשתה על ידי אלא ע"י אחר שנהג ברכב אבל הרבה פעמים בלי משים אני נוסעת ושמה לב שאני עוברת את המותר...מיד אני מאיטה את הרכב אבל מה יקרה אם בדיוק באותה שנייה יצלמו אותי. ומה עם אלה שחוטאים כל יום וצוברים עבירות על ימין ושמאל ומגיעים למספר הסטרי של נקודות ועדין נוסעים על הכביש כמו חיות, למה אליהם לא פונים בדרישה? למה אותם לא מוקיעים ומורידים מיד מהכביש. למה כשמדובר באנשים האלה, שלא אכפת להם מכלום, רק כשהם קוטלים, רק אז נזכרים להעניש אותם, יחד עם ליידע את כולם שהאיש הזה כבר ביצע עבירות תנועה למה הם לא מפחדים משום דבר ומתי יגיעו לפתרון הולם שלא יפגע ב"חלשים" אלא בעבריינים הכבדים?

        • את ההוכחה שאפשר לכעוס ולהתבטא יפה
          גיא "אנשים באדום" | 29/08/2010 21:35

          לצערי גולשים רבים כאן מתבטאים באופן בלתי הולם ולא מכובד. אני מגיב כאן קבוע ומנסה להעלות את המודעות לנושא ולהסביר את הסכנות שבכביש. הפורום הנ"ל הוא מקום לייעוץ משפטי, אבל ואחרים חושבים שיש גם מקום להבעת דעה נחרצת וברורה לגבי עבירות התנועה הגורמות לאסונות בדרכים. ותודה לתשומת הלב. לעצם שאלתך - ראשית לגבי הדוח מהירות - אם את לא נהגת ואת רוצה להוריד מעצמך את הדוח העבירי אותו על שמו של הנהג. לגבי הדוח על הנייד ביד - הבנת, ואני מקווה שהמסר הופנם בעוד ...... לגבי דברייך לגבי הנהגים העבריינים - אני "רק" מתנדב במשטרה, אני לא מחליט / קובע מה ואיך ......... אני מתנדב פעם בשבוע במשטרה ועושה את המיטב כדי לאכוף את חוקי התנועה ולעשות סדר בין הנהגים שלא ממש איכפת להם מהנושא. גם המדינה מפשלת בגדול והאמת שלרבים לא איכפת מהנושא. שימי לב בבקשה לחתימתי כאן ואשמח .......... נהג באחריות ותגיע ! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com