מענה לנהגת

  • האם בקשה להמרת דוח באזהרה מחזירה קנס?
    נהגת מבולבלת | 29/08/2010 12:42

    קיבלתי דוח על 750 ש"ח בגין נהיגה במהירות גבוהה מהמותר (ברירת קנס). עברי התעבורתי בשנים האחרונות נקי לחלוטין, ויש לי רשיון נהיגה למעלה מ10 שנים. שלחתי בקשה להמרת הדוח באזהרה (כי הבנתי שאני עונה על הקריטריונים), אך מכיוון שטרם קיבלתי תשובה, שילמתי את הקנס בתוך 90 הימים המותרים. אמנם אני יודעת שתשלום מהווה הודאה והרשעה, אך פעלתי על סמך דבריה של נציגה מאת"ן שהנחתה אותי (באופן לא פורמלי) שכך יהיה עדיף לי לעשות, כלומר- לשלם, כדי לעצור את מונה הקנס והפיגורים, ואם אכן בקשתי להמרה באזהרה תתקבל, אקבל את כספי בחזרה. האם זה נכון, או שברגע ששילמתי, הלך הכסף ובקשתי כלל לא תישקל??? תודה מראש לכל הצוות היקר שעונה כאן

    • מענה לנהגת
      שולמית | 29/08/2010 14:51

      אם הבקשה להמרת הדוח באזהרה תענה בחיוב, אמורים להחזיר את הקנס ששולם. במענה שישלח לך תהיה התייחסות לנושא. אם הומר לך הדוח באזהרה ולא החזירו לך את הקנס ששולם , תוכלי לפנות במכתב ולבקש החזר הקנס רצוי לצרף המענה ותצלום הקבלה

      • תודה רבה  לת
        הנהגת | 29/08/2010 17:03