מצרופת תמונת התמרור

  • מה קבוע,סימון מדרכה או תמרור
    מבקר צפוני | 28/08/2010 12:20

    חניתי ברחוב פרישמן פינת סירקין במוצ"ש. המדרכה סומנה באדום לבן אך בפינת הרחוב הוצב תמור "אין חניה ועצירה". על אותו עמוד תלוי שלט כיתוב האומר : "12 מטר בתוקף בימים א' עד ה' בין השעות... " ובמסגרת נוספת "העלאה והורדת נוסעים מותרת". הרכב נגרר והיה עלי לשלם על הגרירה 260 ש"ח וכן קנס על החניה 500 ש"ח. מה אומר החוק : הסימון על הדרכה או התמרור והשלט שתחתיו? האם הגרירה והקנס מוצדקים?

    • מצרופת תמונת התמרור  לת
      מבקר צפוני | 28/08/2010 12:27

      • תשובה
        אורן המקורי | 29/08/2010 17:36

        סימון על שפת המדרכה הינו תמרור לכל דבר ועניין. אם קיימת סתיקה בין אבני השפה לתמרור שמוצב במקום הרי שיש לפנות לעירייה בצירוף הצילומים המתאימים ולבקש את ביטול הדו"ח.

    • אז יש קייס
      מבקר צפוני | 01/09/2010 20:34

      על פי התמונה המצורפת, ניתן לראות את הסתירה בין סימון המדרכה והתמרור. כלומר יש מקום לפנות ולבקש לבטל את הדו"ח