איסוף שיער תוך נהיגה

  • דו"ח משטרה
    יפה | 25/08/2010 19:20

    בתאריך 25.8.10 נסעתי בכביש מהיר בשעה 16:00 ותוך כדי נסיעה אספתי את השיער ושוטר עצר אותי ונתן לי דו"ח של 500 ש"ח תקנה 21 ג' מאחר והוא אמר שנהגתי מבלי לשים את הידים שלי על ההגה מה עלי לעשות האם כדאי לי להשפט ? תודה על תשובתכם.

    • איסוף שיער תוך נהיגה
      עו"ד אנושי אלי | 25/08/2010 19:59

      יפה, אם את אכן מודה שנהגת ללא ידים, עדיף שלא תגשי למשפט, רק תרגיזי את השופט/ת ותסיימי עם עונש חמור יותר. אולם, אם את חושבת שנגרם לך עוול והאישום אינו נכון, ואת מוכנה להשקיע זמן וכסף - אל תוותרי. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי מנהל פורום תעבורה.

    • בנהיגה נו-ה-גים ! מה תגידי על כך לשופט ?
      גיא "אנשים באדום" | 25/08/2010 22:47

      אני יוצא מתוך הנחה שנהגת מהר (כביש מהיר ...... ודאי שלא לאט) ואז כשאת במהירות, ודאי רכבים סביבך....... דוקא עכשיו החלטת ...... אני מקווה שלפחות עכשעיו את מבינה אאת הסיכון שבדבר. התוצאה הנוראית היא כל כך טראגית שאם חייבים לעשות משהו באמצע הנהיגה, עוצרים בצד ולא מהווים סיכון לאף אחד. אני מקווה בשבילך שלא תלכי לבזבז את זמנו של ביהמ"ש כי נראה לי שאין לך מה לטעון להגנתך. את יכולה לבקש המרה לאזהרה, יתכן ויתחשבו בך. להלן הסבר לגבי בקשה להמרת הדוח לאזהרה. קריטריונים לדו"ח אזהרה : הודאה בביצוע העבירה וותק רישיון נהיגה עשר שנים לפחות העבירה היא ברירת משפט (ולא הזמנה למשפט) אין לנהג שום דו"חות בחמש שנים האחרונות. נסיבות ביצוע העבירה ושיקול דעת של המשטרה. את הבקשה שולחים לתחנת המשטרה הקרובה למקום האירוע בהתאם לכתובות הרשומות בגב הדו"ח. אם יעברו שלושה חודשים (הזמן המירבי לתשלום הדו"ח) מיום רישום הדוח ולא קיבלת תגובה כדאי מאוד לשלם אותו. נהגי באחריות ותגיעי ! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com