מה העירייה קשורה לעניין ?

  • מקום תביעה נגד עיריית ירושלים
    גיל | 25/08/2010 17:28

    הרכב שלי נפגע מאוטובוס כאשר חנה ברחוב שופן בירושלים. הכביש צר מאוד ומכוניות חונות משני הצדדים. אפילו לרכב פרטי קשה לעבור שם. יש שני עיקולים בכביש וברור ששם האוטובוס לא יכול לעבור בלי לפגוע במכוניות שחונות.אני חניתי באחד העיקולים. הרכב פדע בשלוש מכוניות באותה הזדמנות וברח. עיריית ירושלים מתחמקת מאחריות. אני צריך להגיש את התביעה נכדה בבית משפט השלום או בבית משפט לתעבורה? תודה לעונים

    • מה העירייה קשורה לעניין ?  לת
      מיקו | 25/08/2010 18:21

      • העיריה אחראית על התמרורים בתוך העיר
        גיל | 25/08/2010 18:47

        הפגיעה ברכב היתה צפוייה וידועה מראש. אגד יודעים שאסור להם להכנס לרחוב הזה והורו לנהגים שלהם לא להכנס. כנראה שמי שנכנס זה אוטובוס הסעות שהביא ילדים למוזיאון האיסלם ולא ידע שברחוב יש בעיה. העיריה היתה צריכה לאסור כניסת אוטובוסים לרחוב. לשים תמרור. או לחילופין לא לאפשר חניה משני הצדדיםץ אבל העיריה מרויחה כסף מהחניה משני הצדדדים. כל יום עובר שם פקח 3 דקות לפני 6 ונותן קנסות. לא שמה היא אחראית.

        • ומה עם האחריות שלך כלפי רכבך ?
          גיא "אנשים באדום" | 25/08/2010 22:56

          אני מבין שהחלטת שהעיריה אשמה בכך שלא הגבילה את הכניסה לרכב כבד, ואת החניה משני צידי הרחוב. אם היו שלטים כאלה המשטרה היתה אמורה לאכוף את השילוט במקום במהלך כל היממה. האם חשבת לא לחנות ברחוב צר עם עיקולים אשר גם רכב מסחרי שהוא רחב עלול לפגוע ברכבים חונים ? ואל תשכח לחפש את האוטובוס הפוגע ......... יש לך הוכחה שזה הוא ולא ממקום אחר ? נהג באחריות ותגיע ! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

          • החניה שם בתשלום
            גיל | 26/08/2010 08:50

            החניה שם כחול לבן והפעלתי איזיפארק. גם אם לא היתה בתשלום היא לא מסומנת כאסורה. האוטובוס היה בצבעים אדום לבן כמו של אוטובוס והיו שני עדים. אבל הם לא רשמו את המספר של האוטובוס. אגד אומרים שהנהגים שלהם קיבלו הוראה לא להכנס לרחוב ולכן לא יכול להיות שזה נהג אגד. הם אומרים שהם מכרו את האוטובוסים הישנים לחברות הסעה. אני חושב לתבוע גם את אגד כיון שהצביעה המיוחדת של האוטובוס היא סימן מסחרי שלהם ואסור להם למכור אוטובוסים עם הסימן הזה. בגלל הסימן העדים לא חשבו לרשום את המספר. יש פה הטעיה.

            • היה כבר מישהו לפניך שלחם נגד כל העולם
              דוד, מתנדב בתנועה | 26/08/2010 21:14

              קראו לו דון קישוט אם בא לך ללחום כנגד טחנות רוח, עלה והצלח

              • לפי הסיפור ,כדאי לתבוע את העדים ,על טיפשות .  לת
                מיקו | 26/08/2010 22:02

            • תתבע גם את העדים שלא רשמו את המספר ......
              גיא "אנשים באדום" | 27/08/2010 15:33

              אתה לא נשמע לעמך קצת הזוי ? / כשאתה קורא כאן את דבריך אתה מאמין לעצמך ? אז מה אם החניה שם בתשלום ? מה העיריה חייבת לך בתמורה ? אתה יכול לפנות לעיריה ולהסב את תשומת ליבה שהרחוב צר וחניה משני צידיו גורמת לסיכון ........ אבל בהנחה שאתה הרי מכיר את המקום אז למה חנית שם ? ומה יש לך נגד אגד ? כל עוד אין לך מספר רישוי ....... לך למוסך שלם ושכח ...... ותפיק לקחים להבא. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

              • לא ביקשתי חוות דעת אלא רק לדעת באיזה בית משפט
                גיל | 27/08/2010 19:57

                אני לא צריך את השכל שלכם יש לי מספיק משלי. תשארו בחור שממנו יצאתם אם אתם לא יודעים.רק שאלתי אם לתבוע בבית דין לתעבורה כי זה קשור לתעבורה, או שבית דין לתעבורה מטפל רק בנושא עברות תנועה.ברור שהרשות שאחראית על הצבת התמרורים אחראית ויש לה אחריות. נגיש שברחוב שלך היו שמים תמרור כביש מהיר ומישהו היה נפגע, אז לא היו אחראים? אם אגד יודעים שאוטובוס לא יכול להכנס המומחים של העיריה לא צריכים לדעת? בשביל מה אני משלם מסים ?

                • חכם בחור
                  דוד, מתנדב בתנועה | 28/08/2010 06:06

                  אם אתה היית נשאר בחור שלך ולא יוצא לכביש לא היית נפגע. אם אתה מספיק חכם בכדי לחנות במקום לא סביר, אפילו שזה חוקי, על מי אתה מלין ובסופו של ענין אתה עוד בא בטענות אל מי שמנסה לעזור לך טיפש מטופש שכמוך עוד טיפש בסיפור הזה זה אני שמייחס אליך ברצינות ורוצה לעזור לך. לעצם הענין, פנה לפורום נזיקין.אולי שם יימצא מי שיוכל להאיר את עיניך. לדעתי אתה עוד זקוק לנהג מלווה שיחזיק לך את היד ויורה לך גם מתי לאותת. אני מאותת לך כעת על סיום השיחה בינינו. מבחינתי, תסתדר מעכשיו לבדך. סע לשלום

                  • צחוק טוב לבריאות, תודה שהצחקתני  לת
                    גיא "אנשים באדום" | 28/08/2010 10:59

                • אל החכם באתר
                  יותר טיפש ממך | 28/08/2010 13:42

                  חוכמתך כה רבה עד כדי כך שאפילו עוה"ד של האתר לא עונים לך. תתעורר גיל, תתעורר ! אפילו אם מישהו אשם לא תמיד קל הגיוני ופשוט להאשימו. יתכן שהעיריה היתה צריכה להגביל כניסת רכב כבד / אוטובוסים אבל זה עדיין לא אומר שכל נהג יכבד את החוק ולא פוטר אותך מחובת הזהירות שלך וגילוי אחריות אישית בהתאם לנסיבות.