לכבוד גיא

  • לכל אוהביי שלום
    גיא "אנשים באדום" | 25/08/2010 13:30

    מעניין שלא היו תגובות לאחר שהגבתי לכל ההתלהמות שהיתה נגדי. מעניין מה קרה לגולשים "לא חשוב / אלה / דוראל גוטמן"..... היכן הם ? נתקלתי היום בפורום מסויים לגבי הודעתו של נהג כי נתפס מדבר בנייד כאשר השוטר לא חבש כובע ..... נכון אתם מנחשים את תוכן שאלתו ? אבל אתם לא מנחשים את תוכן התגובות : הוא קיבל מבול זועם וזועף של יותר מ 20 תגובות על החוצפה, הנהיגה המסוכנת וחוסר הבושה שלו. לתשומת ליבכם : ידיעה בשם "ביטול דוח" מהיום ב 09:51 http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-864-5304,00.html נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • לכבוד גיא
      אמיר כהן | 25/08/2010 15:27

      גיא מה שלומך? ראיתי את ההתלהמות נגדך. קודם כל רציתי להגיד לך ולעמיתיך שאתם מאוד חשובים לאזרח הקטן ושאתם עושים עבודת קודש,מסתבר שלא כולם מסכימים אבל אני חושב שרובנו הגדול מברכים על האתר הזה. אין לך מושג כמה האתר הזה עזר לי ולא רק בפורום הזה. הנני יודע כי אתה ועמיתיך מנסים לצמצם את מספר התאונות בכבישים,אבל באמת עושה רושם שהמדינה נהנית מלעשוק את האזרח הקטן,אחרת איך תסביר לי שעל קנס של 1000 ש"ח שאיחרתי לתשלום ביום אחד קיבלתי תוספת קנס על סך 500 ש"ח ממדינתנו המקסימה. אך לא בשביל זה נכנסתי,ברצוני להעלות הצעת חוק אמיתית שבאמת תוריד את כמות הקטל בכבישים. הראשונה היא=להגביל את המהירות של כל המכוניות בארץ נניח משנת 2005 ,למהירות שלא תעלה על 120 קמ"ש{זה קיים במשאיות ומגביל אותם ל-90 קמ"ש,גם ככה אין כבישים בארץ שהם יותר מ-110 קמ"ש}כמובן למעט רכבי ביטחון. במידה ואיזשהו חבר כנסת או שר יתנגד להעביר את החוק אנו האזרחים נדע כי אכן המדינה נהנית מההכנסות שלה. הצעה שניה=קנס לפי גודל משכורת.במידה ואקבל קנס של 500 ש"ח זה מאוד מאוד יפגע לי בפרנסה בצורה רצינית.אני חושב שאם היו קובעים את סכום הקנס על פי גודל המשכורת אז גם המנהלים שלי בעבודה שמרוויחים משכורות עתק היו מתחילים לשנות גישה. בתודה ובהמון הערכה אמיר כהן

      • המון תודות על הפרגון וההערכה !
        גיא "אנשים באדום" | 25/08/2010 16:23

        שאף אחד לא יחשוב שאנחנו חברים ....... אז באמת תודה, חבל מאוד שאנשים לא מבינים את התוצאות הנוראיות הנובעות מתאונת דרכים. לגבי גובה הקנסות - אולי ניתן לשנות אבל המשטרה היא לא הכתובת. הדבר נקבע ע"י חברי הכנסת. מישהו מוכן לנסות לשכנע אותם ? ואני חושב שצריך . . . להעלות ! אותם, כן ! אולי כך נלמד ........ לגבי מיקום המצלמות ולגבי הצעותיך, להלן הצעתי : נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • אין ענישה מדורגת
        דוד, מתנדב בתנועה | 26/08/2010 21:17

        אלא כל הנהגים שווים בפני החוק אני הייתי בונה סולם של מכפלות על סמך העבר התעבורתי, שזה אובייקטיבי על-פי טיב הנהיגה שלך ולא עפ"י מבחן ההכנסה שלך.

        • לכבוד דויד וגיא
          אמיר כהן | 29/08/2010 20:56

          יש לכם במקרה תשובה על הצעת החוק השניה שהצעתי. לעשות הגבלת מהירות לכל הרכבים למעט רכבי ביטחון עד למהירות של 120 קמ"ש,זה כבר קיים במשאיות עם הגבלה ל-90 קמ"ש,למה לא לעשות ככה עם רכבים פרטיים? הייתי שמח לתשובה ,לא בשביל חלילה לעקוץ אלא כדי לדעת באמת אם הממשלה נהנית מההכנסות שהדוחות מייצרים בשבילהם או שהיא באמת רומה לעצור את הקטל בדרכים? בכוונה הפניתי את השאלות אליכם בתקווה שאולי דרך הארגונים שאתם ומכריכם מתנדבים בהם תוכלו להעלות הצעת חוק אמיתית ולא אינטרסנטית לטובת קופת המדינה. בתודה מראש אמיר כהן

          • הזמנה חוזרת
            גיא "אנשים באדום" | 30/08/2010 06:28

            שלח לי מייל עם הנייד שלך ונדבר. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com