כתובת המייל

  • קנס תעבורה לפי סימון על הכביש
    בשם האב | 24/08/2010 08:44

    שלום לחברי הפורום, אני מבקש לשאול ולהתיע בשם אבי, הוא לא בדיוק איש מחשבים. הוא קיבל קנס משוטר במעגל תנועה בחוף שמן בחיפה כאשר ביצע פניה מנתיב אחד לאחר באותו הכיוון, ביום ו' בכביש פנוי וריק כמעט לחלוטין מכלי רכב, מבלי לסכן אף כלי רכב שלא היה שם, בטענה שהוא לא ציית לסימון בכביש. חשוב לציין- שלפני הכיכר, הכביש בנוי מ-2 נתיבים וכך גם בתוך מעגל התנועה ולאחריו, אין שום תמרור קבוע שמוצב במקום שמסמן על כיוון התנועה או כל דבר אחר, יש שילוט דרכים עליון, אך לא נוח לקריאה, והנתיבים עצמם מסומנים בקו מקווקו ולא רציף. עכשיו המקום לציין שאבא שלי כבר על ההגה יותר מ- 30 שנה כנהג רכב כבד, לא נהג חדש. השוטר שרשם לו את הדו"ח כתב בכתב לא קריא בעליל ובהתחלה איים בנקודות, ואח"כ החליט רק לתת דו"ח על תשלום, ואח"כ החליט שהוא רוצה לבטל- אבל הדו"ח כבר נכתב ואסור לו לבטל. ההתנהלות של אותו שוטר לא מקובלת ומחשידה ביותר. האם אותו שוטר כתב דו"ח חוקי, והאם סימון לא מוגדר על הכביש תקף כתמרור לכל דבר? יכול להיות שאותו שוטר חיפש "להשלים מכסה"? אשמח אם תוכלו לחזור דרך המייל בלבד. תודה מראש . . . .

    • כתובת המייל
      בשם האב | 24/08/2010 08:46

      ***צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***

    • כדי שננסה לעזור לך ,
      מיקו | 24/08/2010 10:38

      צריכים קודם להבין על מה הדו"ח סרוק את הדו"ח והעלה אותו כדי שנבין על מה מדובר . אבל "חשוד" שאתה כבר אומר שזה היה ביום ו ,בכביש פנוי,וריק כמעט לחלוטין מכלי רכב,ומבחי לסכן אך כלי רכב. כי לטענתך ,אביך הואושם שלא ציית לסימון בכביש מה הקשר אם הוא לא ציית לסימון בכביש ( או שהוא ציית ,,,)לכל העבודות שציינת ,יום ו ,כביש פנוי ,בלי לסכן ? מה הקשר