מסכימה אתך ב-100% !!!

  • הערה לגיא - אנשים באדום - מקווה שתפרסמו
    לא חשוב | 23/08/2010 18:02

    לגיא, אתה חייב להבין שאנשים נכנסים לפורום הזה בעת מצוקה ומקבלים אגב תגובות מצויינות מעורכי הדין, נמצאים במצוקה, לצערי אני ואתה כנראה לא מסתובבים באותם כבישים כנראה, האכיפה לא חופפת את הסיכונים בכבישים ולצערי מטרתה הראשונה היא מילוי קופת האוצר. אז אפשר לומר הא ודא וכו וכו אבל הרוב חושב כמוני. לא מאמין - תבדוק בסקרים. משטרה ייעודה לעזור לאזרח, לצערי החלק בעזרה לאזרח ושמירה על בטחונו פעוט ביחס להשפלה וביריונות משטרתית. לא באנו לפתור פה את עוולות החקיקה בפורום, אבל הפורום בא לסייע לאנשים במצוקה משפטית ואתה ממש אבל ממש לא תורם אלא רק מתנשא ומזיק. אני מוקיר את דאגתך לאזרחים אבל אתה באמת ההוכחה למה כשאזרח רואה שוטר הוא קודם כל מפחד מאשר מרגיש בטחון גם כשהוא חף מכל פשע! תבדוק... תשאל נהגים... תבין... תתחיל לחיות את האנשים. לא כולם טועים ואתה צודק תודה.

    • מסכימה אתך ב-100% !!!
      אלה | 23/08/2010 21:18

      כל התגובות כאן שלו הינם תגובות כמה מי שעשה את העבירה לא בסדר וכו' בזמן שבאמת השוטרים לא תמיד צודקים, או שהעבירה הינה באמת עבירה פעוטה ומינורית ויכול להיות ששוטר שרצה לסיים את מכסת הדוחו"ת שלו החליט להיתפל לאותו אדם. אני חושב שכל התגובות האלו לא תורמות בדבר למעט הפחדת הציבור מהשוטרים.

      • מסכים בהחלט, יש לחסום את גיא. הוא מתנשא.  לת
        דוראל גוטמן | 23/08/2010 21:41

        • מסכים! הוא לא תורם לכלום בפורום מעבר להפחדות  לת
          מנשה | 23/08/2010 23:01

    • התגובה מתייחסת גם לאלה ולדוראל גוטמן
      גיא "אנשים באדום" | 23/08/2010 23:31

      אני מצטער שאני לא מובן ומתנצל בפני כל מי שנפגע. לא זו מטרתי. אני פעיל בעמותה העוסקת בפעילות להגברת המודעות לבטיחות בדרכים ולצמצום האסונות בכביש. אני פעיל בעמותה עקב מודעות גבוהה לנושא ואיכפתיות רבה מכל משפחה פגועה. אני רוצה להחדיר לעצמנו את המודעות לנושא ושאנשים לא יזלזלו בעבירות התנועה הגורמות לתאונה המקבילות לאסון נוראי ! ואין זו מליצה או "דברים באוויר", זו המציאות ! ואספר לכם "דוגמא קלאסית" ממשמרת ביח' תנועה הערב : רשמתי דוח על חניה כפולה אשר גרמה להפרעה לתנועה. עם סיום רישום הדוח הגיעה הנהגת שאמרה שהיא חנתה "לשניה וחצי", אמרתי לה שאני נמצא במקום כבר חמש דקות. תגובתה היתה "אהה אתה לא רוצה לבטל לי את הדוח ......" היא נעלה את האוטו ואמרה שהיא ממשיכה לחנות !!!!!! ואמרה "השוטרים האלה"... אז תסבירו לי בבקשה מה אשם השוטר (אני המתנדב) ? היא חנתה לא כחוק, הדוח רשום (ברגע הראשון שדוח נרשם ..... אין ביטול ! לא ניתן לבטל דוח !) ואף על פי כן היא ממשיכה בשלה. עצם חנייתה מפריעה לתנועה ולזרימתה השוטפת ואף עלולה להיגרם עקב כך תאונה. התנשאתי ? הייתי לא בסדר ? למה אנו מרשים לעצמנו להפריע לאחרים אבל כשמפריעים לנו ........... אני מודע לכך שהגולשים כאן מחפשים ייעוץ משפטי ולא הטפות מוסר. יחד עם זאת, אתם לא יודעים את מספר הגולשים הפונים אלי ישירות ואני מסייע להם ומפנים בהם את המסר.נהג אשר יקבל דוח לא צודק מבחינה אובייקטיבית ואמיתית יקבל ממני את כל הסיוע שאפשר לתת ולהסביר. לצערי הגולשים הנל לא חוזרים לגלוש כאן כדי להביע את התודה בפורום. אני מוכן להפגש / לדבר עם כל אחד בפורום ואני מבטיח לו שלאחר מכן הוא יבין שטעה מאוד ואני מקווה שיסכים להתנצל על דברים כפי שנכתבים כאן בלי להבין את משמעותם. אני לא משמש הסנגור של המשטרה משום צד ומשום בחינה. זה לא המקום לתקוף את המשטרה כי זה לא יעזור, גם אני חושב שלא כל החלטותיה נכונות אבל מתוקף התנדבותי אני מקיים את הוראותיה. אני אישית לא עוסק בלהעשיר את קופת האוצר אלא באכיפה אמיתית ואיכותית של עבירות מסוכנות של בריונות, זלזול בחוק ובעוברי דרך אחרים ובסיכון חיים. צר לי שהשוטרים והמתנדבים הטובים בפעילותם המקצועית לא מצליחים לחפות ולכפר על אותם שוטרים העושים עבודתם באופן לא מקצועי / שירותי / אנושי וכד'. יש שוטרים כאלה (כמו בכל ארגון), אך יחד עם זאת להסיק מסקנה מאיזה שוטר .......... על כל הארגון זה לא מוגזם קצת ? העבירות המצויינות כאן הן לא מינוריות ומהוות סיכון לנהג ולאחרים. השוטר רשאי לבצע עבירת תנועה כדי לאכוף את החוק. אני מקפיד מאוד לא לבצע עבירות במהלך משמרת כדי להוות דוגמא, לא לסכן את האחרים וכדי לתרום לבטיחות בדרכים. ולסיום - שוטר לא צריך לעשות "מכסת דוחוח", הוא לא דופק את האזרח, ואין קשר בין חבישת הכובע לרישום הדוח. הדוח תקף גם אם השוטר לא חבש את כובעו. האם מישהו כאן מוכן להיות איתי בקשר או שאני מתנשא מידי ? נהג באחריות ותגיע ! אם גם אצלך בוער נושא הקטל בכבישים וברצונך לתרום למען צמצום האסונות בדרכים, אני מזמין אותך להצטרף אלי לפעילות במסגרת עמותת "אנשים באדום" http://anashimbeadom.org/ גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • בקשר לקשר
        דוד, מתנדב בתנועה | 23/08/2010 23:45

        שלום לכולכם אני בקשר עם גיא. אני גאה להיות בקשר עם גיא ועם עוד רבים כמוהו/כמונו אשר מתנדבים בכדי לצמצם את נגע התאונות בדרכים. כל עמותה מנסחת סלוגן אחר. אור ירוק אומרת "שנוי תרבות הנהיגה". אני אומר לכם, לכולכם, אם תנהגו נכון עפ"י החוק לא ירשמו לכם דו"חות. כל סעיפי החוק, כולם בלי יוצא מהכלל, נכתבו בדם !!! תשתדלו בשני כיוונים: אחד, שזה לא יהיה הדם שלכם שניים: שלא אתם תשפכו דם של אחרים. הגישה שלי היא לא בעד רישום דו"חות ואני רושם בערך 10 מכל מאה שאני יכול לרשום. אני יותר בעד חינוך. הבעיה היא שיש אנשים שקולטים רק דרך הארנק ולכאלה אין ברירה אלא לרשום. זהו. עכשיו מותר לכם לומר שגם אני מתנשא. דרך אגב, נשמח לקבל אתכם כמתנדבים מן המנין.

        • לדוד
          תומר | 25/08/2010 11:31

          א.90 אחוז מחוקי התעבורה פה הם מימי הבריטים.ב.רוב ואני מדגיש רוב לא כל דוחות המשטרה כולל אסטרטגיית המצלמות החדשות נועדו להגדיל את קופת המדינה.אם באמת היו רוצים למנוע תאונות יש המון דרכים שעולות הרבה פחות. אשמח לפרט. ולא דרך מצלמות מהירות שמהירות כשלעצמה לא גורם לתאונה.אתה מתנדב ואני מוריד בפניך את הכובע באמת.אבל עם כל הכבוד רוב השוטרים הדבר היחיד שמעניין אותם זה מספר הדוחות בסוף היום.