אתה מחפש במקום לא נכון

  • מישהו יודע איפה מפורסמים הנחיות המפקח על התעבורה
    זיו | 15/08/2010 13:54

    שלום לכולם, עו"ד אנשוי ושאר החברים שלום רב, חיפשתי בנבו וחיפשתי בתקדין ובאף מקום לא מצאתי את ההנחיות. אני רוצה לחפש הנחיות מ1997 שמדברות על הצבת תמרורים. אני רוצה לדעת מה ההנחיות - איפה אמורים להניח תמרור. המקרה שלי זה שיש 2 כבישים צמודים אחד לשני ובאמצע יש הפרדה ובו תמרור אין כניסה. השאלה היא האם אין חובה לשם תמרור מצד ימין הדרך? כלומר תמרור אמור להיות ברור וחד משמעי ושם כיוון שיש תמרור אחד לשני כבישים זה לא ברור האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הנחיות המפקח?

    • אתה מחפש במקום לא נכון
      שולמית | 15/08/2010 15:01

      המקום שבו אתה צריך לחפש זה בהודעת התעבורה( קביעת תמרורים ), התש"ל 1970 - סעיף 2 ובנספח- בתמרורי הוריה, בעמודה החמישית לצד תמרור ב-2 (אוסר כניסה לדרך שלפניך). בעמודה זו צויין כי מיקומו יכול להיות בצד הימני, משני צידי הכביש או מעל הנתיב

      • שלומית - תודה תודה אבל אולי את יכולה....
        זיו | 16/08/2010 08:24

        לצרף לי את הקישור לזה. מה שמצאי זה רק את הודעת התעבורה 1970 אבל לא כתוב שם משהו לעניין מיקום תמרורים. אודה מאוד אם תוכלי לכוון אותי איפה אני יכול למצוא את מה שרשמת שתמרור צריך להיות מימין לדרך. אשמח אם תצרפי את הקובץ אפילו - בבקשה עזרי לי

        • שלומית - מצאתי - אבל באיכות גרועה!!!
          זיו | 16/08/2010 08:38

          מצאתי בנבו אבל זה באיכות ממש גרועה ולא ברורה אולי את יודעת/שמור לך הקובץ באיכות טובה יותר? תודה בכל מקרה - עזרת לי מאוד

          • לא מאגר משפטי אבל יכול לתת לך "תמונה"  לת
            שולמית | 16/08/2010 10:20