דיווח עבירת תנועה

  • נהג מסוכן לציבור
    אמיר כהן והשכנים | 13/08/2010 08:35

    שלום רב. באיזור מגוריי {מושב באיזור המרכז}ישנו נהג {עם טנדר}שמשתולל עם רכבו ומסכן את הציבור,כל בקשותינו ותחינותינו אליו שימתן קצת את נהיגתו נפלו על אוזניים ערלות. רצינו לדעת האם יש משהו שאנו יכולים לעשות כנגד אותו הנהג? איפה ניתן להגיש תלונה,אצל חוקר רגיל או איפושהו באגף התנועה? האם צריך לצלם אותו? בתודה מראש :אמיר כהן והשכנים

    • דיווח עבירת תנועה
      עו"ד אנושי אלי | 13/08/2010 08:44

      אמיר, אכן כל אזרח יכול לגשת למשטרה ולהגיש תלונה - אך ברור שעדיף לגבות זאת בהוכחות רציניות ולא שמועות. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.

      • לכבוד עו"ד אלי אנושי
        אמיר כהן והשכנים | 13/08/2010 19:35

        שלום רב. קודם כול ברצוננו לשבח אותך ואת עמיתיך על עבודת הקודש שאתם עושים למען הציבור,ולהביע את הערכתנו. בנושא השאלה שהכותרת שלה היא "נהג מסוכן לציבור"אומנם הגבת לנו להודעה אך עדיין נשארנו ללא תשובה, איננו מבינים בתכלס אם יש מה לעשות? יש לנו מעין הרגשה מוזרה מתגובתך,כאילו שאתה לא רוצה להתערב בזה.{וגם זה בסדר} נבקש ממך בשנית להסביר לנו,אולי אנחנו מבזבזים את זמננו והמשטרה לא תטרח ולא תעשה כלום בנדון?ולמי עלינו לפנות? אם קיימת בעיה כלשהי מבחינתנו אתה מוזמן להעביר את התשובה במייל שלנו. בתודה מראש:אמיר כהן והשכנים

    • הנושא בבדיקה. אחזור אליך ביום ראשון  לת
      גיא "אנשים באדום" | 13/08/2010 22:52

    • לאמיר כהן והשכנים
      גיא "אנשים באדום" | 15/08/2010 09:58

      בדקתי את הנושא עם קצין במתנ"א. אנא שלח לי מייל עם הטלפון שלך ונדבר. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com