מדחן מקולקל

  • דוח חניה במקרה של מדחן מקולקל
    שיר | 13/08/2010 00:05

    שלום רב. בשעות הערב המוקדמות החניתי את הרכב שלי בסימון כחול-לבן והכנסתי מטבע של 5 ש"ח למדחן. כנראה שהייתה תקלה במדחן ועל הצג הופיעה המילה FAILED. היות וידוע לי כי מותר להשאיר את הרכב במקום חניה שבו המדחן מקולקל, השארתי את הרכב והמשכתי בעיסוקיי. לאחר כ- 40 דקות חזרתי לרכב (זמן קצר בהרבה מהמותר כאשר משלמים 5 ש"ח), גיליתי לתדהמתי כי פקח חניה השאיר לי דוח על השמשה. ברצוני להגיש בקשה לביטול הדוח אך אין בידי תמונות המוכיחות את טענתי (ברוב טיפשותי שכחתי לצלם את המדחן). כיצד עליי לפעול על מנת לבטל את הדוח? בתודה מראש, שיר.

    • מדחן מקולקל
      עו"ד אנושי אלי | 13/08/2010 08:09

      שיר, פני מחלקת החניה של העירייה ובקשי אישור על המדחן המקולקל - סביר להניח שתקבלי אישור אם כן היתה תקלה, ואז כנראה יתבטל הקנס - נסי למסור את מספר המכשיר, מיקומו המדויק תאריך ושעה. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.

      • בהמשך לתשובתך
        שיר | 15/08/2010 14:12

        תודה על המענה המהיר. עשיתי כדברך וניגשתי למחלקת פיקוח חנייה. הפקידה אמרה לי כי הם לא נותנים אישור שכזה וכי יש לבצע בדיקה עם האחראי. היא אמרה לי שעליי להגיש מכתב בקשה לביטול הדו"ח. האם לדעתך עליי לפעול כעצתה ולהגיש בקשה ללא הוכחות? זה עניין של המילה שלי מול הפקח. הופיע לי FAILED במדחן אבל אין זה בטוח שהוא לא היה תקין (לטענתה). אוסיף ואומר שיש לי את מספר המדחן. אודה לך על תשובתך. נ.ב: האם כדאי לי להגיש בקשה באמצעות עו"ד או באופן פרטי (הפקידה הביאה לי טופס בקשת אזרח שעליו עליי לרשום את טענותיי). תודה!