ביטול דוח

  • ביטול דוח תעבורה
    ישראל | 03/08/2010 17:26

    שלום ברצוני להתייעץ בנוגע לדוח שקיבלת על שימוש בטלפון נייד בזמן נסיעה זהו דוח שהתקבל אחרי שנה ולא עי שוטר שעצר אותי או שצולמתי. אלה כתוב בדוח ביצוע העבירה אבל לא כתובים ראיות. ולכן הייתי רוצה לדעת מה הסיכויים לביטול הדוח, וכמובן לצאת זכאי מה עלי לומר ולעשות? ועוד דוח נוסף שהתקבל עקב צילום במהירות 117 קמ כאשר הייתי ברכב אבל לא נהגתי אלה חבר שלי ועכשיו הוא מכחיש כדי לא לקחת את זה על עצמו עלי לציין שיש עד חבר נוסף שנסע לפני. ברצוני לדעת איך להעביר את הדוח עליו ללא שיתוף הפעולה שלו. מה עלי לעשות? אשמח לתשובה מהירה כי יש זמן מוגבל. בתודה ישראל.

    • ביטול דוח
      ישראל | 05/08/2010 18:25

      מה זה הפורום הזה. נטול יחס. יש פה הפליה לחלק עונים ולחלק לא. ממש פוגע...

    • מה עושים עם הדוחות,
      עו"ד אנושי אלי | 06/08/2010 08:51

      ישראל, לא ניתן להעביר דו"ח ללא תצהיר מהנהג בפועל - אחרת אנשים היו משליכים אחריות אחד על השני. אולי ניתן לפנות לבית המשפט אך התיעץ עם עורך דין בהקשר זה. לגבי הדו"ח הראשון, לא ברור מה קיבלת אבל נסה לברר במשטרה מה יש בידם. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.

    • דוחות למכירה
      גיא "אנשים באדום" | 07/08/2010 22:34

      האם אתה יכול לשחזר, לגבי הדוח על הנייד, האם היית באותו מקום בתקופה ההיא, האם אתה נוסע בד"כ באזור ההוא, האם יתכן שמישהו אחר נהג ברכב ? אני מציע שתיגש לתחנת המשטרה שרשמה את הדוח ותבקש לברר פרטים נוספים. במקביל תברר איך מתנהגים לגבי הדוח השני. בכל מקרה ניתן לפנות אלי בכל שאלה / בעיה / הצעה בתחום. דבריי כאן הם הצעות מתוך נסיון וכמתעניין בתחום. דבריי הם לא יעוץ משפטי ובאים מתוך כוונה ורצון להגביר את המודעות לנושא, ולסייע במקרים שונים בהתאם לנסיבות. אם נפגעת מדבריי אני מתנצל על כך. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com