בנהיגה לא מחזיקים / מדברים בנייד

  • קנס על דיבור בפלאפון
    ליליאן | 02/08/2010 11:31

    היום קיבלתי מכתב קנס על דיבור בפלאפון +4 נקודות בעלי מובטל ולא עובד . מסנ לנסח מכתב ולא מצליחה לביטול הקנס אנא עזרו לי לנסח את המכתב תודה

    • בנהיגה לא מחזיקים / מדברים בנייד
      גיא "אנשים באדום" | 02/08/2010 23:11

      הדיבור בנייד מוציא את הריכוז שלנו מהכביש ומסיט את תשומת ליבנו לשיחה. הדבר מסוכן לנהג לאלה מסביבו ולמשפחותיהם. לאחרונה המשטרה החמירה את הקריטריונים לקבלת אזהרה ועבירת השימוש בנייד אינה ניתנת כלל להמרה לפי כלליה. יחד עם זאת נסי את מזלך, אשמח להתעדכן על התשובה שתקבלי. להלן הסבר לגבי בקשה להמרת הדוח לאזהרה. קריטריונים לדו"ח אזהרה : הודאה בביצוע העבירה וותק רישיון נהיגה עשר שנים לפחות העבירה היא ברירת משפט (ולא הזמנה למשפט) אין לנהג שום דו"חות בחמש שנים האחרונות. נסיבות ביצוע העבירה ושיקול דעת של המשטרה. את הבקשה שולחים לתחנת המשטרה הקרובה למקום האירוע בהתאם לכתובות הרשומות בגב הדו"ח. אם יעברו שלושה חודשים (הזמן המירבי לתשלום הדו"ח) מיום רישום הדוח ולא קיבלת תגובה כדאי מאוד לשלם אותו. בכל מקרה ניתן לפנות אלי בכל שאלה / בעיה / הצעה בתחום. דבריי כאן הם הצעות מתוך נסיון וכמתעניין בתחום. דבריי הם לא יעוץ משפטי ובאים מתוך כוונה ורצון להגביר את המודעות לנושא, ולסייע במקרים שונים בהתאם לנסיבות. אם נפגעת מדבריי אני מתנצל על כך. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com