אם יש שם תמרור שהמהירות המותרת

  • מהירות מופרזת על כביש 431
    שלמה אדוט | 30/07/2010 08:31

    נסעתי (נאלצתי לנסוע כך) במהירות של 132 קמש שוטר עם ממלז עצר אותי לרישום דוח ורשם לי דוח על 27 קמש מעל המהירות המותרת למיטב ידיעתי המהירות בכביש זה היא 110 קמש. מי טועה על פי ממה שלמדתי בנהיגה מונעת בכביש מהיר המהירות המותרת היא 110 קמש למרות שיש תמרור 100 קמש מי טועה תןדה

    • אם יש שם תמרור שהמהירות המותרת
      מיקו | 30/07/2010 09:11

      היא 100 קמ"ש ,אז שאלתך לא מובנת,,,,

      • מהירות מופרזת
        שלמה אדוט | 07/08/2010 12:49

        נסעתי במהירות 132קמש על כביש 431 על פי הנלמד בביה"ס לתעבורה בכביש מהיר מותרת מהירות של 110 קמש. נכון שבכל כניסה לכביש מהיר יש תמרור 100קמש אבל על פי הנלמד התמרור יהיה בתוקף עד הצומת הבאה ומכיוון שהמחלף הבה הוא צומת לכל דבר הרי ששם התמרור בטל וצריך להיתיחס לתמרור החדש. ועל כביש 431 אין יותר תמרורי מהירות יש רק בכניסה וביציאה ואני כנהג לא צריך להיתיחס לזה. האם המהירות המותרת היא על פי הנלמד היינו מהירות בכביש מהיר היא 110 קמש. מה ירשם בדוח? נא לחשוב לעומק ובמידת האפשר לענות לי טלפונית תודה תודה