הם מוצבים על אותו עמוד ?

  • תמרורים סותרים
    אבי | 29/07/2010 20:55

    שלום, קיבלתי דוח של 250 שקלים על חניה (לא באדום לבן) ברחוב שבתחילתו יש שני תמרורים סותרים - האחד ישן יותר המאפשר חניה לרכב על משקל של 4 טון, והשני מהיומיים האחרונים האוסר חניה. האם הצבת תמרורים סותרים אלו הינו עילה לביטול הודעת הקנס? תודה

    • הם מוצבים על אותו עמוד ?  לת
      מיקו | 29/07/2010 22:06

      • תמרורים סותרים
        אבי | 30/07/2010 01:31

        התמרורים לא על אותו העמוד אלא על עמודים שהמרחק בניהם הוא פחות ממטר אחד, באותו צד של הכביש וביחס לאותו הרחוב

        • מטר ,זה סתם **** של מישהו
          מיקו | 30/07/2010 08:31

          שהציב את התמרור (או החליט ,פיקח על העבודה,,, ) צלם את התמרורים שלח למי ששלח לך את הדו"ח ובקש שיבטלו את הדו"ח ( אם תוכל לצלם ,ולעלות לאתר יהיה הכי טוב, כי אולי אתה לא "קורא " את התמרורים נכון ,כי לפעמים התמרורים כתובים בצורה שצריך " להבין " אותם .... "