זמן החניה

  • קבלתי דו"ח לאחר שעברו 11 דקות ממועד כרטיס החניה
    מרדכי אטיה | 28/07/2010 16:03

    קבלתי דו"ח לאחר שעברו 11 דקות ממועד כרטיס החניה האם הדו"ח חוקי או שהמחוקק נתן דעתו... יש איזה זמן בניים דקה 10 דקות 15 דקות...בתודה מראש

    • זמן החניה
      גיא "אנשים באדום" | 28/07/2010 18:57

      אני הייתי באותו מקום חניה בזמן שאיחרת ב 11 דקות. עקב כך לא מצאתי מקום חניה באזור. מה דעתך על הרעיון שלי ? איך היית מגיב אם היית במקומי ? לא קיבלת דוח אחרי דקה / שתיים ........ זמן חנייתך נגמר לכן הפקח נתן לך דוח. מה ציפית שהוא יחכה 10 דקות ? למה ? למה לא 20 ? למה אתה חושב שהדוח לא חוקי? עד היום שמעת על רעיון כזה? דרך אגב הרעיון ישים גם לעבירות תנועה ? - אם נהג "עבר באדום" 2 שניות לאחר התחלפות הרמזור, זה לא חוקי ? אולי לתת דוח רק אחרי 5 שניות ? מה דעתך? נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • גיא, אתה קורא את מה שאתה כותב?!
        מרדכי אטיה | 01/08/2010 23:44

        האם אתה עו"ד לנושא תחבורה?! אם לא, אל תענה. כי אין שום קשר לחניה בתשלום לנסיעה באדום...ומה הקשר לזה שהגעת..ולא היה לך מקום לחנות ...כי במקום לשלם 5 ש"ח הייתי שם 10 ש"ח לכול היום...וייתי עושה סיבובים למציאת חניה...

        • אתה באמת רציני בשאלתך ?
          גיא "אנשים באדום" | 02/08/2010 22:43

          אני לא עו"ד אלא מתנדב בתחום הבטיחות בדרכים ופעמים רבות עזרתי כאן לגולשים שקיבלו באמת דוח לא מוצדק ! אבל לא כמו במקרה הנ"ל. יש לי את כל הזכות לענות לך והמטרה שלי להגביר את המודעות לנושא הבטיחות בדרכים. אני מתפלא ומשתומם האם אתה רציני ברעיון שלך ? שהפקח ימתין כמה דקות לאחר זמן סיום החניה ........ מה דעתך על רעיון של פקח המציע לרשום דוח עשר דקות לפני סיום הזמן ? בכל מקרה ניתן לפנות אלי בכל שאלה / בעיה / הצעה בתחום. דבריי כאן הם הצעות מתוך נסיון וכמתעניין בתחום. דבריי הם לא יעוץ משפטי ובאים מתוך כוונה ורצון להגביר את המודעות לנושא, ולסייע במקרים שונים בהתאם לנסיבות. אם נפגעת מדבריי אני מתנצל על כך. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com