שפיטה בהיעדר.

  • קבלת דרישה לתשלום קנס
    דבי | 22/07/2010 15:26

    קיבלתי דרישה לתשלום קנס כולל תוספת פיגורים,על עבירת תנועה ,אינני יודע בודאות מהי העבירה [יתכן הצגת רשיונות] עבירות אחרות אין לי,לא קיבלתי זימון ונשפטתי בהעדרי בנתניה ,ועתה קיבלתי דרישת תשלום על סך 3000 ועוד קנס פיגורים של 1500 במרכז לגביה מופיע שהייתי בבית המשפט בנתניה -להדם ,איך ניתן לטפל אם בכלל.דרישת התשלום המקורית כלל לא הגיעה לידי והאחרונה הגיעה לאחר מועד התשלום?? בדואר רגיל ולא רשום.

    • שפיטה בהיעדר.
      עו"ד אסף מירוז | 23/07/2010 13:34

      ככל הנראה, נשפטת בהדערך בגין עבירה שצלומת, הורשעת ונגזר דינך. חשוב מאוד שתבררי זאת במזכירות בית המשפט לתעבורה בנתניה. אפשרי גם שחוץ מקנס נגזר עלייך שלילת רישיון, ואת נוהגת ללא רישיון בתוקף, על כל הסכנות שיש בכך. לאחר שתדעי את העובדות, תפני שוב, ואפשר יהיה לנסות לסייע לך. בהצלחה וסעי בזהירות.