אבני שפה צבועות באדום לבן,תמרור לכל דבר

  • סימון אבני שפה באדום לבן
    איציק | 15/07/2010 08:15

    שלום האם סימון אבני שפה באדום לבן הוא דבר המחייב אישור של רשות התמרור המקומית, ואם כן, האם אני רשאי לדרוש מהעיריה להמציא לי אישור לכך שהסימון הוא חוקי? תודה

    • אבני שפה צבועות באדום לבן,תמרור לכל דבר
      מיקו | 15/07/2010 08:57

      ומצריך אישור של רשות התמרור המקומית . אתה רשאי לדרוש מהעירייה אישור. השאלה הנשאלת, מדוע אתה חושב שהסימון לא חוקי ? יש לך סיבה לחשוב כך , או שאתה אומר בוא ננסה ,אולי סיכוי של אחד ל, שמישהו קיצר הליכים ?

      • תשובה
        איציק | 15/07/2010 13:32

        ראשית תודה רבה על התשובה. הסיבה לכך שאני מעונין לברר זאת היא שמדובר בסימון של אבני שפה באדום לבן ליד כניסה לחנייה. ורק הכניסה לחנייה הספציפית הזו מסומנת באדום לבן בכל הרחוב, כך שיש פה משהו חריג. האם אתם יודעים לאיזה גוף בעיריה פונים עם בקשה לבירור חוקיות התמרור? והאם זה דוחה במידה כלשהיא את תשלום הדוח? תודה!

        • דו"ח חניה
          עו"ד אנושי אלי | 15/07/2010 14:36

          איציק, פנה למחלקת החניה או ההנדסה בעיריה לקבלת פרטים. זה לא דוחה את תשלום הקנס - אז שים לב לתאריך. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.

        • ועדת התנועה אחראית על כך
          גיא "אנשים באדום" | 15/07/2010 16:31

          חפש בעיריה את מזכיר הועדה ......... מקווה שלא תתעייף. אין כל סיבה לדחיית תשלום הקנס ..... אזרח הוא לא גורם שיכול לדחות הליך כגון זה. שלם ואם תיצא צודק תילחם על ההחזר ......... אין לך מספיק זמן לבירור? כבר הגיע זמן התשלום? נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

        • אם לא היה אדום לבן, היה מותר לחנות שם ?  לת
          מיקו | 15/07/2010 16:56

    • שים לב שאבני שפה צבועות באדום לבן זה תמרור ד-15.  לת
      עו"ד אנושי אלי | 15/07/2010 11:32

      • הבהרה נוספת, תודה רבה על התשובות
        איציק | 15/07/2010 20:22

        מדובר בכניסה לחנייה של בניין, ומסומן X גדול על הכניסה, ומעבר לזה יש שתי אבני שפה צבועות באדום לבן שהם כבר לא בתוך האיקס. באף חנייה ברחוב אין סימון אדום לבן, רק בכניסה לחנייה הזו. ושתי אבני השפה שמחוץ לאיקס הם רגילות, כלומר לא בשיפוע כלפי הכביש של יציאה מחנייה. מה שאני חושב, בגלל שאין אף אבן שפה באדום לבן ברחוב, ושתי האבנים הצבועות באדום לבן כבר רחוקות מהכניסה לחנייה, הוא ששכן חרוץ צבע אותן באדום לבן. שוב תודה לכולם