מילה שלך מול מילה של שוטר

  • דוח על נייד
    מאיר | 10/07/2010 14:23

    היי. שמי מאיר. אתר מרשים... שאלה בבקשה: נרשם לי דוח על אחזקת טלפון. זה היה כ 5 מטר מהרמזור לקראת עצירה.הייתי עם הבלוטוס באוזן וגם יש לי דיבורית ברכב. אני הכחשתי כמובן ושאלתי כיצד אפשר לראות מ 15 מטר שאני מחזיק טלפון. ? גם שאלתי את השוטר באיזה צבע הטלפון . הוא לא ידע לענות. אני הולך למשפט. מה הסיכוי שלי? תודה.

    • מילה שלך מול מילה של שוטר  לת
      אני עם השוטר | 10/07/2010 14:54

    • הסיכוי לזיכוי
      |עו"ד חקלאי. נועה | 10/07/2010 18:04

      התפרסם בעיתון בשבוע שעבר שאחד לאלף יוצא זכאי.... לדעתי הרבה יותר. רוב האנשים כלל לא מבקשים להישפט. מי שכבר מבקש - הרבה פעמים נשבר בדרך ומגיע להסדר עם התביעה - ואלו שהולכים עד הסוף - לדעתי אחוז הזיכויים אינו מבוטל - בעיקר בעבירות הקלות - כמו של פלפון ובעיקר שזו גרסה מול גרסה ובעיקר אם השופט יתרשם מכנות דבריך. אל תתייאש בהצלחה

      • תודה רבה. תראי קודמייך ,כמה קטלו אותי
        מאיר | 10/07/2010 18:07

        אני אעמוד על דבריי-אשאל את השופט כיצד ניתן לראות מ 15 מטר שהחזקתי טלפון בעוד השוטר ראה בלוטוס באוזן וכן דיבורית ברכב. אני אעמוד על דבריי כי אני לא החזקתי הטלפון. גם שאלתי השוטר שאיזה צבע היה הטלפון? הוא לא ידע לענות. אני לא פוחד מבתי משפט אני אכבד את השופט ואת המעמד אבל אעמוד על דבריי.

      • שאלה נוספת
        מאיר | 11/07/2010 12:40

        האם יורדים נקודות על אחזקה נייד?כמה? והיכן זה רשום? ואם אני מפסיד האם עליי לשלם הוצאות משפט? תודה