תבקש להמיר באזהרה ,ולא להישפט

  • דוח על אין כניסה
    עומר | 07/07/2010 01:07

    עליתי בעלייה תלולה ומפותלת כאשר אין ברכב דלק לאחר כמה עשרות מטרים ראיתי כניסה לרחוב עם שלט אין כניסה הברירה הייתה להיתקע עם הרכב או להיכנס באין כניסה החלטתי להיכנס באין כניסה ולהביא מחברי שהיה איתי ברכב וגר ברחוב זה כסף לדלק ניידת של שיטור משולב עצרה אותי אחד על אזרחי והשני עם דרגות על הצווארון קיבלתי 500 ש"ח ו 6 נקודות האם עליי לבקש בקשה להישפט או לבקש בקשה להמיר לאזהרה ?

    • תבקש להמיר באזהרה ,ולא להישפט
      מיקו | 07/07/2010 10:18

      אם לא "הצלחת " לשכנע את השוטר ,אתה חושב שאת השופט כן?

      • האם הנקודות נשארות באזהרה ?
        עומר | 07/07/2010 11:28

        ראשית תודה רבה על העזרה, האם בהמרה לאזהרה ה - 6 נקודות ייחשבו או שהן גם מומרות ?

        • אין נקודות בגין אזהרה - עו"ד אלי אנושי מנהל פורום תעבורה.  לת
          עו"ד אנושי אלי | 07/07/2010 12:55

      • מיקו - נכון שאין לך השכלה אקדמית ?
        מיקו המקורי האמיתי | 09/07/2010 10:34

        מיקו , מי שלא הצליח לשכנע את השוטר הולך לבית מהשפט הפועל על פי חוק. ברחוב מסתובב שוטר שלא למד באוניברסיטה ואולי גם אין לו תעודת בגרות אבל בבת משפט יושב שופט שבוודאי למד באוניברסיטה והשופט הוא זה אשר מונה לבחון את הראיות , לשקול אותן ולפסוק. האימרה שלך כי "אם לא הצלחת לשכנע את השוטר אז אתה חושב שהשופט יאמין לך" מתאימה בדיוק לאדם פושט , חסר השכלה שלא למד באוניברסיטה. מכאן אני מסיק כי אינך אקדמאי.

        • וואלה, עלית עלי,,,
          מיקו | 09/07/2010 13:44

          אין לי השכלה אקדמאית. לך יש ,ולכן העצה שלך לבחור לבחור במשפט היא ,היא העצה הנכונה. הוא ילך ,יסביר לשופט ,שנגמר לו הדלק ויצא זכוי ,הרי השופט יבין . ובקשר לשוטר ,אם שוטר שהיה במקום ,והנהג יכל להראות לו ,שנגמר לו הדלק ,לא שוכנע ,אז השופט יסביר לשוטר ,שאם נגמר למישהו דלק ובוא נכנס באין כניסה ,מותר לו,,,, אני מקווה שלשוטר ( שכמובן חסר השכלה אקדמאית ) לא יפוטר מהמשטרה.

    • כאשר אין דלק חוסכים בנסיעה
      גיא "אנשים באדום" | 10/07/2010 13:17

      לא הבנתי מדוע היית חייב להיכנס לרחוב הנ"ל? מדוע לא עצרת בצומת וחברך היה ניגש להביא את הכסף? הרי בדרכו אליו הדלק היה עלול להיגמר ..... מה היית עושה אז? אתה רוצה להישפט? ! מה תגיד לשופט? מה היה קורה אם היית מחנה בדרך לבית של החבר במקום מול הבית שלו? להלן הסבר לגבי בקשה להמרת הדוח לאזהרה. קריטריונים לדו"ח אזהרה : הודאה בביצוע העבירה וותק רישיון נהיגה עשר שנים לפחות העבירה היא ברירת משפט (ולא הזמנה למשפט) אין לנהג שום דו"חות בחמש שנים האחרונות. נסיבות ביצוע העבירה ושיקול דעת של המשטרה. את הבקשה שולחים לתחנת המשטרה הקרובה למקום האירוע בהתאם לכתובות הרשומות בגב הדו"ח. אם יעברו שלושה חודשים (הזמן המירבי לתשלום הדו"ח) מיום רישום הדוח ולא קיבלת תגובה כדאי מאוד לשלם אותו. לשאלות נוספות ניתן לפנות אלי במייל. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • זו הייתה עלייה תלולה
        עומר | 10/07/2010 21:24

        זו הייתה עלייה תלולה עם קו הפרדה לבן מי שמכיר את הכביש יודע שלא כדאי לעצור באמצע הכביש כי הוא מסתכן בפגיעה חזיתית ועדיף להיכנס לרחוב זה אם הייתי מנסה להסתובב לכיוון הירידה למעטה הייתי מסתכן כי הרכב היה עלול להיכבות, לא ציפיתי שהאוטו ייכבה מדובר ברכב שנת 96 ומד הדלק לא תמיד מדויק האמת היא שהתחלתי בנסיעה כמובן שלא שיערתי כי הדבר יגיע לכאלה רמות. בכל מקרה תודה רבה על הייעוץ רשמתי מכתב עם הקריטריונים שרשמת לי מקווה שימירו לי את הדוח שבוע טוב...