ברור תאריך דיון בימי שביתה

  • עתירה לבית המשפט לתעבורה
    לוק | 06/07/2010 10:20

    שלום. עתרתי לבית משפט לתעבורה וקבעו לי דיון על קנס משטרתי שלא כחוק. בזימון אני הוא המבקש והמשיב זה המשטרה רשום תאריך דיון שופט אך לא שעה מרכז המידע סגור וגם הטלפון של בית המשפט לא עונים בו. עכשיו השאלה איך אפשר לברר את השעה או שזה First come First serve והאם לדיון הראשון הזה אני צריך להביא איתי מסמכים כלשהם וכו... איך התהליך של בית משפט זה הולך הכוונה דיון ראשון או החלטה מהירה וכו... תודה מראש

    • ברור תאריך דיון בימי שביתה
      עו"ד אנושי אלי | 07/07/2010 13:06

      לוק, אין ספק שאתה צודק, אין מזכירות בבית המשפט, אין מרכז מידע, אבל תנסה להיכנס לאתר בתי המשפט, דרך ה"נט משפט" (ראה קישור) ולפי תעודת הזיהוי שלך לאתר את התיק שלך (במסך חדש שיפתח - בצד ימין למטה) אולי תאתר את התיק ותגלה מה השעה. בכל מקרה אל תיקח שום סיכון ,התיצב בתאריך בבית המשפט ב08.00 בבוקר ותחפש את השופט או השופטת שלך. בהצלחה, אלי אנושי מנהל פורום תעבורה.

      • ניסיתי אבל יש כרגע שגיאה
        לוק | 07/07/2010 13:43

        לחצתי על הלינק  וכמובן יש שגיאה במערכת הזאתימוזר שבהזמנה לדיון אין שעה ,או מענה אנושי לבתי המשפטבשולי הדברים בדיון הראשוני האם אני בכלל מדבר או סתם פורמאליות של הקראת התיק דרך אגב אני המבקש והמשטרה הם המשיבים

        • קבל תיקון המערכת לא עובדת על מק
          לוק | 07/07/2010 14:36

          ניסיתי דרך האיימק בהתחלה ולא מוינדוס והשגיאה נעלמה...בכל מקרה... תודה רבה היה רשום שם על תאריך הדיון שעה ועוד פרטים...בכל מקרה איך הולך הדיון הראשוני הכוונה אני מדבר בהתחלה או ששואלים אותי שאלות של מודה או כופר או סתם הקראה של כל הדברים לדיון הראשוני(אני המבקש)