באמת, תסלחו לו, הוא הפריע רק לנכים

  • הפרעה או עיכוב התנועה
    זאב | 30/06/2010 14:00

    החניתי את רכבי בחניה מסודרת. בחנייה המשרתת גם את באי הסופר מרקט שבמקום קיימת חנית נכים מסודרת ל 3 רכבים. על מנת להסדיר את העלייה מהחניה לכיוון המרכז המסחרי נבנתהמעין "רמפה" המשרתת הן את עגלות הסופר והן את הנכים המגיעים למקום. "הרמפה" מסומנת ע"י שני פסים לבנים ועל הכביש קיים סימון קטן של ריבוע האוסר חנייה במקום. פקח עירוני רשם לי דו"ח בגין העמדת רכב באופן שיש בו כדי להפריע או לעכב את התנועה. ברור כי אין כל כל עיכוב תנועה אלא בהחלט הפרעה לקוני הסופר ולנכים. לציין כי הרכב בחנייתו עלה על חלק מהסימון של איסור החנייה שרוחבו אינו עולה על 80 ס"מ. אשמח לקבל התיחסות האם העבריה שנרשמה לי, נרשמה בדין וכן האם הודעת תשלום קנס הנה כתב אישום לכל דבר (גם אם טרם שולם) לעניין קבלת חומר מהתביעה (העתק הדו"ח צילומים וכו') אשמח לקבל התייחסויות. בברכה, זאב

    • באמת, תסלחו לו, הוא הפריע רק לנכים
      דוד, מתנדב בתנועה | 04/07/2010 21:07

      שיהיה לך ברור, שאם אני הייתי שם, הייתי מארגן לך גרירה, רק בגלל שאתה מפריע לנכים ואם הייתי רואה אותך חונה שם ומפריע לי עם עגלת קנית כאשר אני לא בתפקיד, הייתי "בלי כוונה" שורט לך את האוטו יפה יפה עליך להפנים שחניית נכים וגישה לנכים הינה מקום קדוש שאין לך מה לעשות בו או להפריע לו. אני במקומך לא הייתי מעז לבדוק את סבלנותו וסובלנותו של בית משפט לסיפור שלך. שלם והיעלם מהשטח.

      • הפרעה לתנועה
        זאב | 06/07/2010 10:02

        דוד מתנדב בתנועה. אני מבין את תיסכולך ואיני מקל ראש כלל ועיקר על חסימת העלייה למדרכה ע"י רכבי לנכים. אך כמתנדב בתנועה יש להפריד בין הרגש לעובדות. שאלתי לך, האם הפרעה לעגלת נכה, עם כל הצער והכאב, ואני מבטיח ששוב הרכב לא יחנה במקום, האם זו הפרעה לתנועה כמשמעה בתקנות התעבורה? האם לכך התכוון המחוקק? בהתייחסותך לקוני הסופר, הרי תגובתך אינה ראויה להתייחסות - הייתי שורט לך את הרכב עם העגלה- כמתנדב האמור לשמור על החוק, הייתי מציע לך להיזהר בלשונך.