תורשע עפ"י הודאתך

  • חשוב חשוב חשוב - משפט שבוע הבא אין לי כסף!
    מתבייש לרשום | 24/06/2010 22:15

    תודה רבה, מכתב שכתבתי ומסביר הכל: המקרה קרה לפני כ- 13.5 חודשים. מקווה שלא אצטרך שיחייגו אליך כדי לאמת את המסמך. דבר שהם כן יכולים לעשות כי מבחינתם הכל אדם דובר שקר כל עוד הוכח אחרת (צד התביעה). אני מקווה מאוד שהשופט יהיה לטובתי כי יש לי מספיק הכוחות: 1. הקטע המדובר בירידה - דבר שאסור למדוד בו. לשם כך צילמתי את הדבר וביקשתי מהשופט במכתב בהול אישור להכניס את המחשב לשם הצגת הראיות. את הכביש לא משנים. 2. כלל לא ידעתי היכן בדק אותי עד שהזכיר ירידה ואז הבנתי שהמכונית שראיתי הייתה משטרה שבכלל עצרה מישהו אחר. 3. לא ברור כיצד שמר על קשר עין רצוף שלטענתו נסעתי 144 קמש בעוד אני נסעתי 2500 סמק שזה קצת פחות מ- 105קמש. מה עוד יש שם עיקולים שגם שעמדתי במקום לצלם באי תנועה היכן שהשוטר לכאורה עמד עם מכונית בלי אורות וחוסמת את דרכו המכונית האדומה שעצר מולי... אחרי 200-300 מ' יש סיבוב הוא לא יכול לעקוב במיוחד שזה שלושה מסלולים שיש תנועת מכוניות. מדובר על שעה אחרי אחד בלילה ויש שם תנועה. 4. לא צוין השוטר השני שלו ואין לו זכר - האדם שעצר אותי. וטען בפניו שאני מודה ואני אמרתי לא מודה! 5. אני בתמימותי חשבתי שרק בודקים לי תעודות. 6. לכל זאת עוד כתב בדברי הנהג בלי להחתים אותי "אני מודה שנסעתי מהר, נסעתי בערך 130 קמש" דבר שלא היה ולא נברא. אמרתי לאחר שהוריד מ-144 קמש ל- 139 קמש - כלומר ממאה ארבעים ומשהו למאה שלושים ומשהו - ואם היית מוריד למאה שלושים, מאה עשרים או מאה ועשר זה היה אותו דבר? כי בסך הכל רציתי לסיים את הדבר במקום בלי שישללו את רישיוני - דבר שעשה, שיתן רק אזהרה. כי לטענתו היה מותר לנסוע רק תשעים קמש. 7. יום אחרי זה נסעתי במיוחד לבית דגן לדבר עם הקצינה ואמרתי לה את מה שקרה, והיא כתבה שאני אומר שנסעתי מהר אך לא במהירות הנטענת. ואכן אמרתי לשוטר שאני ממהר לאמי כי היא הייתה אחרי ניתוח אך אני זהיר בכביש כי עברתי בעבר תאונת דרכים שהייתי נוסע ולא נהג ואני יודע עד כמה הכביש מסוכן. היא החזירה לי את הרישיון עוד במקום מאחר ומעולם במשך כמעט שבע שנים לפני מאז יש לי את הרישיון לא הייתה לי ולו עבירה אחת ברישומי המשטרה. 8. בנוסף לכל הרשלנויות של השוטר הוא גם לא רשם את מספר המכשיר בדוח שנתן לי אלא רק בדוח שלו. תוך שלדעתי בכלל לא ביצע בדיקה למכשיר אך כתב את הכל כאילו הנתונים ירשמו שהמכשיר מכוייל והכל טוב איתו. 9. אני דורש מהמשטרה גם פיצוי על הכל וזה יסתכם ב-2000 שח הוצאות כדי להוכיח את חפותי בכל הנסיעות וצילום המקום. 10. יובהר שבדקתי את הכביש ובנסיעותי למדתי שמעצ התרשלה בסימוני הכביש תוך שהמגיעים מכביש מספר שניים צפון לכביש מספר חמש מצומת גלילות לכיוון ממערב לכיוון מזרח לא נתקל בהגבלת מהירות וזה אומר שבפועל יכלו לנסוע בפרשנות משפטית עד מאה ועשר קמש לא בגלל שיש סימון של כניסה לכביש מהיר אלא שעל כל הכביש יש סמני הכוונה שהכביש הוא מהיר - על רק כחול. 11. השוטר אמר לי שעדיף שאודה ואז השופט יתן לי קנס כספי נמוך של 250-500 שח כנראה. ששמעתי את הסכומים האלו ואין לי גרוש על התחת ואני בדרך לקבל מעל 75% נכות עברתי כבר ועדות רפואיות אך עדייו אין תשובות וזה בשל התעללות המשטרה בי כשנתיים לפני המקרה, אז נראה למשטרה שאודה במשהו שלא עשיתי ובנוסף התביעה רצתה שאודה והם לא יבקשו שלילה. אמרתי מה שלילה?! אני לא נסעתי במהירות הזו וגם מותר על פי מה שציינתי כעת שמותר עד 110 קמש. לא בנהלים אלא בפועל למה שיש בכביש. הזויים שם בתביעות. אם זה מגיע למחוזי האם אהיה זכאי לסיוע? מי יכול לסייע לי משפטית בלי כסף? אני מלא מסמכים צילמתי לתביעה ולשופט איזה 500 דפים. אני לא כל כך טוב באנגלית ויש שם מלא מלא חומר.. יצרתי קשר עם לוין אך הוא לא השיב לי דבר. תודה.

    • תורשע עפ"י הודאתך
      דוד, מתנדב בתנעה | 26/06/2010 09:22

      כל המכתב הארוך שלך כולל התפלמסות עם כל הגורמים האפשריים. מה שברור בו זה שאתה כותב שנסעת רק 105 קמש. בית המשפט קרוב לודאי יקבל את גירסתך וירשיע אותך על-פי הודאתך. את העונש תקבל בהתאם. אני ממליץ לך להגיע לעיסקת טיעון עם התביעה. על כפות המאזניים עומדים שלילה מצד אחד וקנס מהצד השני ואפשר להעביר את מרכז הכובד מצד אל צד. אני לא מכיר אף עו"ד שייקח מקרה כזה ללא חיוב.

      • דוד, אתה תמיד בעד המשטרה - אתה גוף לא נטרלי.
        מתבייש לרשום את שמי | 26/06/2010 20:12

        לידיעתך, לא פעם במקרים בהם נהג אפילו הודה שנהג 110 במקום 90 אך התביעה מסרה שנהג 157 ולא הוכח שנסע 157, זוכה לחלוטין. יובהר שה-2500 סמק הינם בקצה הקו התחתון כ- 99 קמש ובקצה הקו העליון 108 קמש. הווה אומר, שאני לא אומר שנסעתי 105 אלא בערך. הווה אומר, שיש סיכוי שגם נסעתי 100 קמש. ועל המשטרה אסור לאכוף בכל עת 100 קמש בעת שבכביש מותר לנהוג 90 קמש. (כלל האכיפה הוא מינימום 11 קמש מהקסימאלי). יובהר שעל פי הסימון בכביש אף מותר לנהוג 110 קמש בשל רשלנות החברה הלאומית לדרכים לגבי סימון דרך מהירה - בה נהרג רק לפני שבוע הבן של השופט בדימוס חשין. על מע"צ מוטלת אחריות גם בנושא התאונה. מאחר והיא מסמנת לכל אורך הכביש סימונים המתאימים לכביש מהיר ובכביש מהיר אין לנסוע עם אופניים. יחד עם זאת נוסעי האופניים לא רואים שאין להם איסור בעוד נוסעי המכונית לכל אורך הכביש קולטים שלטים כחולים המותרים להצבה רק בדרך מהירה. כל אחד לוקח את הפרשנות לעצמו ולאחר מכן מתרחשות תאונות. "כל הכבוד" למע"צ. כמו כן, לידיעתך, שהמשטרה היא זו שצריכה להוכיח את טיעוניה. אני טוען שנהגתי מהר אך לא כדי לגרום לי להוצאות הנעות מעל 3000 שח. המשטרה הביאה אותי להוצאות של מעל 3000 שח. הווה אומר, שקודם תחזיר את ה-3000 שח ואז נשקול את ההמשך. יובהר שבתי המשפט החליטו לפסוק הוצאות כנגד המשטרה בדבר זה שהיא עדיין ממשיכה להטריד נהגים ומביאה אותם לפתחי בתי המשפט על אף שהובהר שהמכשירים שברשותה לא עברו כיול במעבדה מוסמכת. הווה אומר, שבית המשפט כבר פסק שהמשטרה גורמת לעוול לאנשים ובל תעשה זאת.

        • אני לא בעד המשטרה
          דוד, מתנדב בתנועה | 26/06/2010 22:23

          אני כותב לך מה אומר החוק אתה יכול להתודד עם המשטרה בבתי-המשפט, מה שיגרום לך להוצאות נוספות כבקשתך. אתה לא יכול לקבוע תנאים כגון, קודם שיחזירו לי את הכסף ואז נתמודד