מדובר באי-ציות לחוק עזר עירוני (לא בדיני תעבורה) !

  • דוח עיריה
    פרי | 23/06/2010 15:16

    שלום באיזה פורם אפשר לקבל יועץ בנוגע לדוחות עיריה. (דוחות על בעלי חיים והחזקתם?)

    • מדובר באי-ציות לחוק עזר עירוני (לא בדיני תעבורה) !
      אלפי | 23/06/2010 18:56

      יחד עם זאת, באיזו עירייה מדובר ?מאז יוני 2008, אם פקחי אותה עירייה לובשים מדים בצבע מדיהם של שוטרים (יש לצלם פקח כזה לצורך ראייה בבי"מ), אזי סמכויותיהם בטלות מכח "חוק רשויות מקומיות (סמכויות פקחים) 2008".

      • אלפי, תסביר בבקשה
        דוד, מתנדב בתנועה | 24/06/2010 08:46

        על סמכויות הפקחים והקשר של סמכויותיהם למדים שהם לובשים

        • ראה סעיף 6(2) בחוק הנ"ל  לת
          אלפי | 24/06/2010 13:11

          • יש לתלות חוק זה בדומה להפאשקווילים אצל החרדים
            אלפי | 24/06/2010 13:21

            אם תרצו, אצרף גם את צילום הסעיף עצמו !

            • תודה  לת
              דוד, מתנדב בתנועה | 24/06/2010 14:24

          • לעיון מפורט
            אלפי | 24/06/2010 19:34

            היהנו :)

    • דוח עיריה
      פרי | 25/06/2010 16:29

      מדובר בפקח של ראשון לציון שהמדים שלו כהים כמו של המדים של השוטרים החדשים. הדוח הוא על החזקת כלב ללא רצועה אבל זה היה בשטח חולי של כמה דונמים הצמוד לכביש 431 לא בטוח שזה של ראשון בכלל ואם כן זה מקום נטוש וריק (תמונה). בנוסף הכלב לא שלי ואני מטייל איתו כמה שנים כבר בחולון שם אני גר ולא שמעתי על חוק כזה. אם זה לא שייך לפורם תדריך אותי לאיזה פורם לפנות. תודה.

      • האם עיינת בתגובתי "לעיון מפורט" ?
        אלפי | 27/06/2010 07:41

        צלם פקח עירוני של ראשל"צ במדים (כמו זה שרשם לך את הדוח), ואם מתקיים הסעיף 6(2) של החוק הנ"ל, אזי ערער על סמכותו (בין השאר לרשום דוחות, להעיד בבי"מ, ובכלל - לתפקד כפקח) בכל האמצעים החוקיים העומדים לרשותך !

    • דוח עיריה
      פרי | 25/07/2010 11:58

      שלום אם אני הולך למשפט על הבסיס שאמרתה עם המדים והשופט עדיין לא מקבל את הטיעון אני ישלם גם הוצאות משפט?