שימוע אצל קצין משטרה בשל עבירת מהירות

  • בהול לפני שימוע בפני קצין משטרה
    רון | 23/06/2010 09:42

    שלום רב , הנני סייר בחברת אבטחה (נוסע 300 ק"מ במשמרת מאזעקה לאזעקה) היתה לי קריאה בשעה 1 בלילה על פריצה לעסק ואת האמת נסעתי טיפה מעל המותר ולא יותר (כ- 20 עד 25 קמ"ש יותר ובזהירות) נסעתי בכביש בין עירוני שמותר בו 80 קמ:ש(מה זה לעזאזעל 80??!!) הכביש היה ריק וחשוך טוטאלית. ואני עסוק בנהיגה ובדיווחים למוקד. ראיתי מרחוק כ- 700 800 מטר רכב לבן בצד הנגדי של הכביש וידעתי שזה ניידת של מתנ"א (אני מריח אותם מק"מ) אז האטתי קצת על כול מקרה. אז תנחשו ?.....כן עצר אותי הכלבלב....טוען שהמכשיר מסוג ממא"ל הנציח אותי במהירות של 129 קמ"ש!!!!! אין מצב בעולם.כביש חשוך כבר אמרתי... מהירות של 100 קמ"ש לערך כבר אמרתי??!! ובנוסף לזאת הייתי בזמן ארוע וכול שניה המוקד שואל מה קורה איפה אני מתי אני מגיע לפריצה. אמרתי לשוטר שיכתוב שנסעתי על 100 ואני בדרך לארוע פריצה .. לקח לי את הרשיון ונתן לי רישיון זמני עד לשימוע (מחר יום חמישי בבוקר) אם יקחו לי את הרישיון ל 30 יום אני מתאבד. זאת הפרנסה היחידה שלי. ויש לי ילדה בת 4 להאכיל כול החודש. אני בעל רשיון B 14 שנה. יש לי סה"כ עבירות במשך כול שנים כ -4 עבירות. מעל שנתיים היו לי גם דוחו"ת לא מוצדקים שבסופו של עיניין לא נלחמתי כי לא היה לי כסף ורצון ללכת נגד כנופיית המשטרה.מה עליי לעשות ומה הסיכוי שלי שלא יקחו לי את הרישיון מחר? (כסף לעו"ד אין לי) בכול מקרה נכנסו לי לכיס חזק עכשיו). ביקשתי מהעבודה להכין לי מכתבים שיבואו להגנתי. וזה בטיפול. כמו כן....בדקתי באינטרנט לגבי קליטת רכב עם המכשיר בחושך הוא בעייתי. אפשר להעלות זאת מול הקצין? השמח לתשובה.

    • שימוע אצל קצין משטרה בשל עבירת מהירות
      עו"ד אנושי אלי | 23/06/2010 09:59

      רון, נראה שאתה מבין עניין ודי מסודר לשימוע, תסביר היטב את ספקותיך לגבי המהירות ואת הצורך ברשיון הנהיגה לשם עבודתך החשובה וכן למען המשפחה שלך. שים לב שדברך ירשמו במלואם ולא יצונזרו ע"י הקצין. אל תכנה את השוטר כלבלב ואת המשטרה כנופיה למרות שאתה כועס -זה לא בדיוק יעזור לך ... . ואם יפסלו את רשיון נהיגתך, גש מיד לעו"ד למען הגשת בקשה לביטול הפסילה בבית המשפט. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל פורום תעבורה.

    • קשר אישי ישיר
      שרק | 27/06/2010 09:50

      שלח אלי טלפון או אימייל אני רוצה לחבור אליך לפעולה משותפת נמאס מהחד צדדיות

      • חד צדדיות?
        גיא "אנשים באדום" | 29/06/2010 07:21

        אני מתנדב באכיפת חוקי התנועה ופעיל להגברת המודעות לבטיחות בדרכים. הנושא מאוד חשוב לי ואני מתקשה להבין באיזו רשות אנו מבצעים עבירות תוך כדי נהיגה ומדוע אנו מהווים סכנה לעצמנו ולאחרים. יחד עם זאת אני מוכן לסייע (וכך עשיתי פעמים רבות גם כאן בפורום) לכל מי שקיבל דוח לא הגיוני / לא צודק / וכד'. אשמח לקבל ממך פרטים לגבי הכוונות שלך / מקרים ספציפיים. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • סליחה על האיחור, אבל בכל זאת.......
      גיא "אנשים באדום" | 28/06/2010 13:15

      אני מקווה שאתה רגוע יותר מאשר בימים האחרונים בהם הופיעו כאן תגובותיך הלא מכובדות. ראשית אופן התבטאותך אינו הולם ולא מכבד אף את עצמך. אני מניח שאתה לא חסר תרבות כפי שהתבטאת אלא שבגלל שהשוטר לא ויתר לך (ולמה שכן?) החלטת ...... מעבר לתאור העובדות להוסיף מילים ותאורים "חופשי חופשי". הבעיה שלנו שכאשר אנחנו צריכים את המשטרה אנחנו יודעים להתקשר למוקד ........ אין מה לעשות לפעמים המשטרה לא "לטובתנו". לעצם העניין - נהגת במהירות זו או אחרת....... נקלטת (הרבה לפני שחוש הריח שלך פעל!) והשוטר החליט לרשום לך דוח.אתה חושב שאם תתווכח איתו / תוכיח שאתה גבר (הרי השוטר הוא סתם.......) זה יעזור לך? מה דעתך להודות על העבירה, להפנים את המסר, להבטיח שתנהג להבא כחוק ..... אולי זה היה משנה את המצב? אם היית שוטר (אני מקווה שהשוטרים שלנו היום ברמה קצת יותר .......) אתה ודאי מכיר את העבודה וכל מה שקשור ..... אין מכסת דוחות, אלא שיש כל כך הרבה עבירות תנועה כך שזה מוזר לסיים משמרת בלי..... מתנדבי התנועה הם אנשים בעלי איכפתיות ומודעות לנושא הבטיחות בדרכים והם רוצים למנוע עוד אסון בדרכים. אני מבקש שתתנצל בפני "דוד מתנדב בתנועה" וכל המתנדבים במשטרה על מילותיך הפוגעות. נהג באחריות ותגיע למשפחה שבבית! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • תודה עבור תמיכתך והגנתך
        דוד, מתנדב בתנועה | 28/06/2010 20:46

        אתה, רון, חברך שרק ודומיכם, רק גורמים לי להאמין יותר בעבודה שאני עושה במסגרת ההתנדבות שלי אם תגלה לי את שמך המלא, טלפון וכיו"ב אוכל להתלונן עליך ולהתמודד איתך באופן גלוי נראה לי שאתה מסוגל להשמיץ רק מאחורי מסך של אלמוניות