אז איך מצאו דווקא אותך בכלל ?

  • קבלת דוח שגוי
    אביטל | 22/06/2010 12:53

    קיבלתי דוח תנועה בתוספת פיגורים של 50% מבלי שראיתי את הדוח אף פעם ( ולא ביצעתי עבירה כלל) פרטי ברכב אינם שלי ואיני מכירה אותו. אזור ביצוע העבירה לא מוכר לי ולא נהגתי שם מעולם. מה עליי לעשות? כבר לא אוכל להגיש בקשה לביטול ליחידה המצויינת ולא אוכל להישפט משום שלא קיבלתי בקשה ראשונה ולא שנייה. אודה לתשובתכם. אביטל

    • אז איך מצאו דווקא אותך בכלל ?  לת
      אלפי | 22/06/2010 15:20

      • שכחתי לציין ש..
        אביטל | 22/06/2010 15:30

        ת"ז, שמי וכתובתי נכונים. פרטי הרכב אינם שלי וכן פרטי העבירה כפי שציינתי. כעת לא ברור למי עליי לפנות.

        • שאילה אשר דורשת תשובה דחופה
          אלפי | 22/06/2010 20:35

          איך קישרו בין כלי הרכבה-"עבריין" לבין הפרטים שלך ???

          • לא ידוע לי.
            אביטל | 22/06/2010 20:52

            אני ממש לא יודעת כיצד פרטיי ת"ז ומספר רישיון השתלשלו לדוח שבו מעורב רכב שאין לי קשר אליו. ולא מקום העבירה. מה גם שהגיע אליי רק הודעת התשלום כולל קנס. ובנוסף נצברו לי נקודות זכות. כרגע אני בבעיה.

        • האם הרכב ה-"עבריין" היה בעבר בבעלותיך ???
          אלפי | 22/06/2010 20:49

          אם כן, זה סימן לכך שבעת מכירתו לא העברת את הבעלות לקונה כנדרש בחוק; חובה זאת מוטלת על המוכר והוא נושא באחראיות על אי-כיבוד הסעיף הזה בחוק.

          • לא, בפרוש לא!  לת
            אביטל | 22/06/2010 20:55

            • אם את בטוחה בטענותיך, ...
              אלפי | 22/06/2010 21:07

              הגישי דחוף תלונה במשטרה נגד הרשות הרושמת את הדוח ונגד החברה אשר מטעמה קיבלת את הבקשה לתשלום מוגדל !!!בעת הגשת התלונה, יש לצרף את העתקי כל המסמכים (כולל תמונות) הנימצאים ברשותך ורלוואנטיים לנושא.

              • תודה! (וגם על התשובות המהירות)  לת
                אביטל | 22/06/2010 21:15

            • ישנו רכב אחד בלבד שהיה על שמי והוא כרגע עדיין
              אביטל | 22/06/2010 21:11

              ברשותי (וזה לא הרכב המצויין בדוח שאיני יודעת איזה סוג רכב הוא). אין שום אפשרות שבעבר הרכב היה ברשותי.