לו הייתי מקבל את אי-הסכמתם בכתב, הייתי מאשים אותם

  • חובה לשלוח תמונה ?
    מירי | 22/06/2010 12:16

    קיבלתי דוח חניה מעירית באר שבע, לא הייתי מימי בבאר שבע. ביקשתי מעירית ב"ש שישלחו לי תמונת הרכב ולא מסכימים, האם מחובתם לשלוח תמונה או לא ?

    • לו הייתי מקבל את אי-הסכמתם בכתב, הייתי מאשים אותם
      אלפי | 22/06/2010 14:57

      בביה"מ (בין השאר) בהסתרת ראיות ובניסיון לשיבוש הליכי משפט

    • נא לשים לב למועדים העומדים לרשותך לנקיטת צעדים
      אלפי | 22/06/2010 15:00

      בקשת ביטול דוח או - לחלופין - בקשה להצגת ראיות וקביעת תאריך למשפט, יש להגיש עד 30 יום !!!

    • הם אומרים שיש להם את התמונה ,והם לא מסכימים לשלוח
      מיקו | 22/06/2010 18:08

      או שאת מסיקה שיש להם תמונה .?

      • הם אומרים או הם כותבים ???
        אלפי | 22/06/2010 20:39

        אם יש לך את הטענה הזאת מטעמם בכתב, אזי - לפי דעתי - יש לבקש להישפט, ואז להעלות - בפני השופט - את נושאי הסתרת הראיות, החשד לניסיון שיבוש הליכי משפט וכו'

        • תודה על תגובתכם
          מירי | 23/06/2010 10:02

          הם אומרים יש לנו תמונה, תבואו לפה לראות, שאני אבוא עד באר שבע בשביל לראות את התמונה ??? ביקשתי שישלחו לי במייל פקס, לא מסכימים, וזו שאלתי האם חובתם לשלוח לי תמונה.

          • צורת הבקשה קובעת ...
            אלפי | 23/06/2010 18:31

            בקשי מהם בדואר רשום:נא לספק לי כל תיעוד ויזואלי ו/או אחר שיש ברשותכם בעניין הדוח ... (מכח חוק חופש המידע ותקנותיו) או - לחלופין - לבטל לי את הדוח. אם תסרבו לבטל את הדוח וכתוצאת האיחור בתשובתכם איאלץ לפספס את המועד האחרון להגשת בקשה להישפט, אזי ראו בזאת בקשה להישפט אשר נישלחה במועד הקבוע ע"פ החוק. הערה: מכח תקנות חוק חופש המידע, קבלת כל מידע - במקרה זה (שלי) - פטורה מאגרה.