להלן מספר סיבות לטענה לאי-חוקיות הדוח:

  • חניה באמעצות מטחן
    גקלין | 22/06/2010 12:11

    שלום תשלום חניה באמצעות מטחן (מכניסים כסף למכונה ולא מקבלים קבלה) החניה מותרת מקסימום לשעתיים, חזרתי אחרי שעתים ו 10דק' קבלתי דוח חניה עס 100 ש"ח האם המטחן חוקי? בעבר שמעתי שזה לא כביל, את יכולה לכוון אותי ? תודה

    • להלן מספר סיבות לטענה לאי-חוקיות הדוח:
      אלפי | 22/06/2010 15:09

      1) "כחול-לבן" מראה חנייה לפי הסדר חנייה; סוג ההסדר חייב לבוא באמצעות התמרור א-43 (תמליל שחור על רקע צהוב). 1א) התמרור א-43 חייב להיות מוצב 93 מעלות יחסית לכיוון הנסיעה באותה דרך. 2) אורך כל קטע צבוע כחול/לבן חייב להיות בדיוק 1 מ'. 3) במדינת ישראל השפות הרשמיות היחידות הן עברית וערבית. אף אזרח לא מחוייב להבין את פירוש האות הרוסית "ר" (P) אשר מופיעה על המטחן :) 4) וכו'

      • חניה באמצעות מטחן
        גקלין ט | 22/06/2010 15:28

        הי תודה על התגובה המהירה לדעתך כדי שאגיש ערעור על הדוח ולפרט את הסיבות שציינת ?

        • עוד שאילה מקדימה
          אלפי | 22/06/2010 20:33

          הדוח היה ידני ומצאת אותו מונח על הרכב, או קיבלת אותו בדואר רשום ???

        • "המלצה" חמה
          אלפי | 22/06/2010 21:01

          את אותן סיבות אשר פירטתי, יש לשמור ממגירה האישית שלך (וזאת  רק למקרה שבו תיאלצי להופיע בבי"מ); במקרה של בקשה לביטול דוח נוהגים לציין רק באופן כללי ביותר כי במקום האירוע מדובר בחשד לתימרור לא חוקי.

          • חניה באמצעות מטחן
            גקלין ט | 23/06/2010 09:05

            היי הדוח שקבלתי היה מונח ע"ג השמשה של הרכב.בתחנה מרכזית בירושלים, טרם קבלתי דואר רשום . אני לא זוכרת עם המקום היה צבוע בכחול לבן , ואם היה מונח תמרור אני רוצה להגיש ערעור ויש לי עד 30 ימים מיום קבלת הדוח , מה את ממליצה לי לרשום בערעור? ?? תודה מראש

            • על פי מיטב ידיעתי :) כל עוד לא הגיעה הדואר הרשום,
              אלפי | 23/06/2010 18:38

              הדוח אינו קיים. מאז שליחת הדואר הרשום אלייך יש לך 30 יום להגיב.עד אז, חזרי למקום המצויין בדוח הידני כמקום האירוע, וצלמי את כל התימרור המוצב בשטח מתחילת הצומת ועד למקום האירוע (כולל).שלחי את התמונות ואת צילום הדוח הידני (משני צדדיו) לאתר.