קבלת החזר קנס בעקבות המרת הדו"ח לאזהרה

  • (דו"ח הזהרה) זקוק לעזרתכם
    משה | 17/06/2010 14:40

    שלום לכולם... בתאריך 14.1 קיבלתי כנס בסך 1000 ש"ח על אחזקת פלפון נייד תוך כדי נסיעה בתאריך 10.2 שלחתי בקשה להמרת הכנס לכנס אזהרה בתאריך 14.4 שילמתי את הכנס בסך 1000 ש"ח דרך האינטרנט כי לא קיבלתי תשובה לבקשה שלי ובתאריך 17.6 קיבלתי מכתב בדואר ממשטרת ישרל מחוז חיפה שהבקשה אושרה והמירו את הכנס לכנס אזהרה אז עכשו מה עלי לעשות כדי שאוכל להחזיר את הכסף ששילמתי אם תוכלו לעזור לי תודה מקרב לב אני מאיזור זכרון יעקב התקשרתי לאגף כנסות ואמרו לי שעלי לשלוח להם בקשה בדואר שיחזירו תכסף צריך לשלוח לפ"ת בקיצור לא הבנתי כלום

    • קבלת החזר קנס בעקבות המרת הדו"ח לאזהרה
      עו"ד אנושי אלי | 18/06/2010 17:03

      משה, כפי שנמסר לך עליך לשלוח בקשה בדואר, לאגף הקנסות (תבקש מהם כתובת מדויקת ותברר עם יקבלו דואר רשום או רגיל) עם פרטי המקרה ואישור על המרת הדו"ח באזהרה. אל תוותר להם וזכור שהסכום ששילמת מוצמד על פי חוק... בהצלחה, עו"ד אלי אנושי מנהל פורום תעבורה.