עליך לפנות בבהילות לגורמים הבאים

  • מחדל חמור משא קל C1 רשלנות בתי ספר בראשל"צ וחולון
    אבי | 18/05/2010 15:52

    אני בן 25 שנמאס לי שלוקחים לי את חירות ופרנסה ואני נאבק בדרך הצדק וכלים שעומדים לרשותי ומספר לכם את מצב הנוראי שמתרחש אצלנו בארץ ומשרד הרישוי נרדם בשמירה הבחינות המעשיות הגיעו לשוחד של 1500-2000 שקלים במקום 450 שקלים לעמדת משאית לטסט וזה מתנהל כך בלי שום מפריע רבותי זה נכון 100 % מה שאתם שומעים וזה חייב לפסק ומיד זה פגיעה בזכיות אזרחי מדינה להוצאה רישיון נהיגה ביושר .לא יתכן אדם שעבר טסט פנימי בצלחה ועשה טסט אחד מעשי לשלול מימנו את זכות לגשת לבחינה מעשית נוספת 49 שיעורים זה עלות כל שיעור ששלמתי מזומן 140 שקלים סך הכל 6890 שקלים זה בלי טסט פנימי ומעשי ביחד יוצא 7615 שקלים ועוד כמה שיעורים עם מורים אחרים שרצו שוחד או מריחה שיעורים בלי לאפשר לגשת לבחינה מעשית.בראשון לציון קיימים רק שני בתי ספר למשאית ואין שום פיקוח המורים עושים מה שבא להם וזה חצה את כל קווים אדומים לא יתכן שחלפה שנה שלמה ועשיתי רק טסט אחד בגלל הבריונות שלהם לסרב לשלוח למבחן מעשי בית ספר שער ראשון מספר רישיון 755מורה זאב שוורץ עשיתי 49 שיעורים ורק טסט אחד סירוב לאפשר לגשת לבחינה מעשית נוספת מחודש אוגוסט 2009 ועד סוף דצמבר 2009מורה נוסף מאיר חיון שעובד עם קד"צ של צבא עשיתי אצלו 2 שיעורים למשאית והוא גם סירב לאפשר לי ללכת לטסט מעשי רק למרוח בשיעורים והפחדות בלי סוף יש לציין שראיתי אצלו מעל 10 תלמידים בני 17-18 עושים קד"צ וכולם נכשלו בטסט ראשון בית ספר שרייבר מספר רישיון 765מורה בצלאל עשיתי 5 שיעורים והוא סירב בכל תוקף לאפשר לי ללכת לטסט מעשי אותו דבר למרוח שיעורים ולא עזר לדבר עם סמנכ"ל שלהם בשם רביב שוחחתי עימו בטלפון הוא סירב בכל תוקף בנדון טסט מעשי מתי אלה מריחה שיעורים בלי סוף בלי טסט באופק בית ספר מונטין בחולון מספר רישיון 636 מורה חנן בן חורין פגע בי באופן אישי ממש התביישתי שאני במדינה שלי הולך כזה מרמה בדרגה ראשונה כל אדם שמצלצל אצלו הוא מנסה לסגור עסקה של 2800-3500 שקלים ושמגיע רגע להגיש לבחינה מעשית כאן שיא המרמה הוא מתחיל לגיד זה שוק שחור אנשים משלמים 1000-2000 שקל לטסט אין לי רווח מימך אתה מבין לך תעבוד קצת בגינון או ניקיון תחסוך את סכום הזה אולי הגיש אותך לטסט . הבנתי שזה ממש אבל ממש לא חוקי זה פשע מנוול ומכוער להפקה רווחים מהירים וקביעה גזר דין שלילה חירות לא משלם מעל המחיר ממוצע אין טסט . חייבים לעצור את זה מיד ושיחות שהוא מנהל בטלפון הנייד אין לו שום בעיה לשים קבלות מנופחות או קטנות יותר לפי אך שמתחשק לומצפצף על חוק . כאילו שרישיון הוראה הזה ממדינה ישראל משרד הרישוי ליופי הוא קובע מחירים הוא משחק במחירי הקבלות . ואף אחד לא מתערב חייבים לשים לזה סוף . למזלי עשיתי רק 4 שיעורים ללא סגירה שום עסקה איתו הבנתי . שחייבים לנתק קשר ולעביר את דברים לרשות החוק שנרדמה בשמירה. זה שוחד וחצה כל קווים אדומים.אתם מבינים הוצא רישיון נהיגה הפך לסרט איימה רק בגלל שמשרד רישוי נרדם בשמירה הלך לי שנה שלמה לחינם ואני לא יכול לגשת לטסט אני מאד כועס שאין שום צדק לשלול מאדם זכות לגשת לבחינה מעשית חייבים לשים לזה סוף .הטסט הפכו לשוק שחור וניצול לרעה ואין אפשרות לשבת בחיבוק ידיים זה חייב לגמר . מבקש . רק בגלל שאין פיקוח נורמאלי בשטח שדברים כאלה לא יקרו . צריך לעשות הפרדה טסט משאיות של משרד הרישוי במיקום של מורים ולא מלחמה כמו שמתנהלת כבר שנה שלמה שאין בתי ספר ומשאיות ואין מורים בלי שוחד ובלי מריחות שיעורים .אני מבקש לתת לי הצעה למצב שנקלעתי תעזרו לי לאפשר ללכת לטסט מעשי נוסף .בלי שוחד ובלי מריחות ובלי הפחדות נמאס כל שלושת בתי ספר האלה חייבים לבטל להם רישיון הוראה שלילה חירות לתלמיד זה ביטול רישיון הוראה מיידי למורה בלתי נסבל .אני שומע פה אנשים בוכים שבועים חודש על מבחן מעשי רבותי אני שנה שלמה רק טסט אחד ולא מאפשרים לי ללכת לטסט מעשי החלפתי בתי ספר הן פרטי והן מורה שעובד עם צבא דבר לא עזר כלום צריך לקחת אותם למעצר ושלילה רישיון הוראה ארבע המורים האלה שוללים חירות מתלמיד לא קיים בשום מדינה לא לאפשר ללכת לבחינה מעשית אין דבר כזה .אני השמח לקבל כל הצעה או פיתרון למשא קל c1 לאפשר לי ללכת לטסט מיד אני מוכן לבחינה ואני רוצה לגשת מיד ואין לי בעיה לשלם עמדת טסט 450 שקל ואגרת טסט 129 עם דרוש למרות שכבר מגיע לי חינם על נזק ורשלנות שגרמו לי .בראשון לציון קיים מעל 250 אלף תושבים לא יכול להיות שיש רק שני בתי ספר שמשחקים בחיי אדם לא לאפשר לגשת לטסט זה פשע החמור ביותר שלילה חירות אדם .כל תלמיד ראשי לגשת לבחינה לאחר שסיים שיעורים מינימליים. אני רואה רק שני אופציות 1. הפרדה הבחינה מעשית למשאית של משרד רישוי ולגשת כל שבועים לבחינה 2. חובה כל מורה לשלוח תלמיד לטסט מעשי ולא קנס של 5000 שקלים לבית ספר עד שלילה רישיון הוראה למורה . ועם גם זה לא עוזר סגירה בית ספר שלילה זכיות אזרח זה פשע מדרגה ראשונה.חייבים לשים לזה סוף ומייד . הסמכות שקיבלו ממשרד רישוי מורי הנהיגה למשא קל לגריפה רווחים מהירים ללא שום פיתרון לתלמיד וניצול לרעה מדובר ברישיונות הוראה מעל 20 שנה שצריכים לבדק שוב את תקינות בריאותם הם בעלי מגבלות בריאות שאינם מאפשרות התקדמות לתלמיד אך ורק ניצול כספי .וזה נורה אדומה חמורה ביותר מדובר במורי נהיגה בני 55-65 שבוודאי קיימות מספר רב בעיות בריאות כגון בעיות גב רגליים . כל מערכת הוראה למשא קל צריכה לבדק היטב .הבריאות של מורי הנהיגה אינה מודעת לתלמיד ממשרד הרישוי צריך לבקש מכל מורה ומורה בדיקה גופנית רשימה תרופות וכל תיק הרפואי של מורה לאחר שעבר בצלחה המורה יקבל תעודה סמכות על כושר בריאות כשיר הבדיקה צריכה לעשות בכל שנתיים מול רופאי משרד רישוי . מורה שלא ישתף פעולה לבטל מיד את רישיון הוראה שלו .מורה שאינו כשיר בריאותית גורם מפגע תעבורה חמור ואינו יכול לשמש כמורה הוראה בעל סמכות . כמו שדורשים מכל תלמיד בדף ירוק משרד רישוי צריך לבקש כל שנתיים ממורי הוראה באופן קפדני . מדובר במקצוע הוראה שחובה כושר גופני גבוה . ואני מאמין שמעל 60 אחוז ממורי הנהיגה בארץ פוסלים בריאותית ומסכנים את תלמיד וחייבים לשים סוף למחדל הזה . עם למישהו יש להמליץ על מורה נהיגה למשאית שלא מורח בשיעורים ולא לוקח שוחד לבחינה מעשית זה הזמן עם דגש לתלמידים שעברו בחינה מעשית אצלהם.

    • עליך לפנות בבהילות לגורמים הבאים
      חסוי | 19/05/2010 10:54

      1. נציב שירות המדינה - ראה באינטרנט - דרישת פיטורי המומנים. 2. מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור - ראה באינטרנט - בדיקה מקיפה. 3. מיכאל איתן - השר לשיפור השירות לאזרח הנלחם בכל מעודו בשחיתות - דרך אתר הכנסת וכן אתרו האישי פנה. 4. התלונן במשטרה - הגש תלונה רשמית. צרף הקלטות. 5. פנה לכלבוטק - ראה באינטרנט. 6. פנה לגלי צה"ל/רשת תקשורת ברדיו. 7. פנה לועדות הכנסת השונות העוסקות בנושא - ראה באתר הכנסת. שמור העתקים של הכל. 8. פנה לבית המשפט בתביעה כנגדם. - המתן למענה כל הגורמים ואז הגש תביעה. ייתכן גם לגבי כל מי שיעביר לך תגובה קולקלת. בהצלחה!