גבר

  • שכל אחד ימצא לו כותרת מתאימה לסיפור
    גיא "אנשים באדום" | 17/05/2010 23:46

    עד להיכן תגיע החוצפה ועזות המצח שלנו ? ! ותגידו שאני לא צודק ....... הייתי במשמרת, מתנדבים במשטרה באכיפת חוקי התנועה (כן יש גם כאלה) בעיר. רכב חונה במפרץ תחנת אוטובוס. רגיל ? נכון ...... הנה הנהגת הגיעה ..... מהקיוסק הקרוב? מהכספומט? לא ! לא תאמינו - יצאה ממספרת "שלומי עיצוב שיער" ! כולה עטופה בניילון פן תתלכלך, ושערה "באמצע הצבע" ....... מה דעתכם ? כאשר המתנדב (לא אני) יצא אל הרכב הוא היה בלי הכובע (נו נו נו !) ובינתיים הוא קיבל אותו. במהלך רישום הדוח (מה דעתכם? לא מגיע לה?) הנהגת פונה למתנדב ואומרת לו "למה אתה בלי כובע? זה אסור נכון ....... אתה יודע מה, בוא נהיה "פיטים" אתה תוותר לי ואני לא אתלונן עליך ........" צודקת הנהגת? הנהגת קיבלה את הדוח והוזהרה שלא תקבל דוח נוסף ........ עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • גבר  לת
      יוסי | 18/05/2010 13:05

      • תקינות רכב  לת
        אושרי הירש ח תאונות | 18/05/2010 14:59

      • תקינות רכב
        אושרי הירש ח תאונות | 18/05/2010 15:08

        כול אביזרי הבטיחות ברכב חייבים להיות תקינים בכול עת אחריות לתקינות הרכב במקרה שלך קצין הבטיחות והבעלים של הרכב. ואתה כנהג רכב אסור לך לנהוג ברכב לא תקין. סוג העבירה שאתה עובר בנהיגה ברכב לא תקין בנוסף לנהיגה ברכב לא תקין היא עבירה מסוג "אחריות קפידה" סעיף 22(ב) לחוק העונשין, תשל"ז-1977 קובע: "לא יישא אדם באחריות לפי סעיף זה אם נהג ללא מחשבה פלילית וללא רשלנות ועשה כל שניתן למנוע את העבירה; מקווה שהסברתי את עצמי

    • שלום גיא
      אלפי | 22/05/2010 13:22

      אני מסכים עם סיסמתך, אשר לפיה "עבירת תעבורה" מובילה לאסון;הבעייה היא כיצד הייתה מגדיר "ביום עבירת תעבורה" לצרכי העשרת קופתן של הרשויות המקומיות ! רוב האכלוסייה מזלזלת בדיני התעבורה רק מפני הם הפכו בהרבה מקרים לאמצעייי "שנור" לאור היום !

      • ביום עבירת תנועה ? !
        גיא "אנשים באדום" | 22/05/2010 20:38

        להמציא / לביים עבירת תנועה ? ועוד לטעון שזה מאורגן "מלמעלה" ...... אני חושב שזה מוגזם מאוד ! ומומצא ע"י האזרחים "הנרדפים". נכון יש שוטרים לא מקצועיים / לא נחמדים / לא אדיבים / וכל טענה אחרת, שים לב - כמו בכל ארגון, מקצוע וכזכור "לא כל האצבעות שוות". אנשים מזלזלים בעבירות התנועה, הם בטוחים ש"לי זה לא יקרה" ולצערנו מידי יום עוד משפחות מצטרפות למעגל השכול או תומכות בבן המשפחה שהיה מעורב בעוד תאונה מיותרת. אל לנו לעשות הכללות בשום נושא וזכור שעל כל שוטר הממציא עבירות יש רבים מקצועיים אדיבים ואיכותיים. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

        • לביים (או לא לביים :)
          אלפי | 22/05/2010 21:40

          אחוזי הדוחות הלא חוקיים אשר נירשמים ע"י פקחי עירייה הם מעבר לכל קנה מידה סביר. מטרת הסכום (היחסית נמוך של 100 ש"ח) היא כדי לגרום לאזרח המזקן להעדיף לשלם במקום ללכת לבית משפט. הם עוברים על רוב הסעיפים האפשריים (מ-77 בפקודה ועד 22 או 147 בתקנות). לגבי שוטרים, נתקלתי רק במקרים בודדים אשר מביישים את ה-"פירמה" ומעניין שאף אחד מהם לא היה שוטר תנועה.

          • לפחות שוטרי התנועה יצאו זכאים ........  לת
            גיא "אנשים באדום" | 22/05/2010 21:45

            • התאמה חד-חד ערכית
              אלפי | 22/05/2010 22:12

              מצד אחד הם היחידים אשר - באמת - הוכשרו למקצוע, ומצד שני הם בעלי המקצוע היחידים - באמת !!!

              • תזכור שאסור לעשות הכללות לטוב ולרע  לת
                גיא "אנשים באדום" | 22/05/2010 22:16