תודה על הסיוע ! תבורך על הצטרפותך לפורום

  • נהיגה בהכרה חלקית (שתייה,עייפות,הסח דעת וכד'...)
    נמרוד לפיד | 16/05/2010 16:32

    עובדה ! מוכח יום יום,באלפי! אירועי "מצב מסוכן" בכבישים, כי: חוסר ריכוז , חוסר התחשבות , חוסר תיאום וחוסר ציות - הם גורמי ה"אסון" . הללו הם תוצאה מתבקשת של ליקוי בהדרכה וחוסר הרתעה ! רק מסר חד משמעי , מגובה בדיווח יומי על חומרת "נהיגה בחוסר ריכוז", יביאו לשינוי בהתייחסות , כמו גם להבטחת בריאותם של צעירים רבים, כמו רותם ..., נראה שתשכילו להעריך את פעולת ה "הצלה" , שמנסים לבצע פה ובכבישים ,בהתנדבות מתישה ומתסכלת ,"מנייאקים" בעלי נסיון (מר..) , רק כאשר תהיו אתם להורים המשלחים את ילדיהם אל שדה הקטל בכבישים ... תפנימו !!! - המיועד לנהוג , לא טועם אלכוהול ומוודא ריכוז מלא ! נתראה בדרך ופה ... נמרוד

    • תודה על הסיוע ! תבורך על הצטרפותך לפורום
      גיא "אנשים באדום" | 16/05/2010 19:48

      אני מבקש להודות לך על מילות ההסבר כפי שאתה מבין ובסגנון מיוחד. אשמח לפגוש אותך גם בפעמים הבאות, לא חסרה כאן "עבודה" מול גולשים המרשים לעצמם לנהוג בחוסר אחריות (ואיני מדבר על טעויות) ולאחר מכן מבקשים סיוע מאיתנו ומהשופט. אני מציע שתצרף לשמך את ה"תואר" שלך ..... ואתה ודאי מבין אותי. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • למר נמרוד!! סליחה איך אני אעריך את "פעולת ההצלה"
      רותם | 16/05/2010 23:22

      אם הוא(השוטר) כל כך דאג לי מר נחמד הזה ורוצה להציל אותי...איך אחרי שהוא רשם לי דו"ח,עשה לי בדיקות מאפיינים(ויצא תקין) נתן לי הזמנה למשפט,עשו לי בדיקות(כאילו אני איזה אלכוהולסטית) אז אם לטענתו הייתי כ"כ שיכורה!! אז למה הוא החזיר לי את הרישיון באותו הרגע???????????????????? למה לא גררו לי את הרכב?????????????????? למה הוא נסע ואפילו לא המתין לדקה שיבוא מישהו וינהג ברכב שלי?????????? גם החברים שהיו איתי הוא עשה להם בדיקות ואמר שהם גם שתו והם לא יכולים לנהוג??? איך אתה מסביר את זה??? הרי ההשפעה של האלכוהול פגה אחרי שעה שעתיים לאאא?? אז למה כל התהליך לקח בדיוק 20 ואז הוא הלך?? איך אתה מסביר את זה?? העיקר לדבר אתם יודעים אבל תאכלס תשובות בשטח עדיין לא קיבלתי,אפילו לא מהאתר הזה!! שחשבתי שפה אני אקבל תשובה! אפילו הקצין בשימוע לא אמר לי תשובה סתם גימגם משהו לא ברור! כי אין!!!! אז שיהיה לך ערב טוב! ותאחל לי הצלחה במשפט,בעזרת השם, תודה :)

      • שלום רותם היקרה (בלי גברת...)
        נמרוד | 17/05/2010 13:49

        אני חוזר ומדגיש , רוב האנשים התורמים את זמנם ויכולותיהם כאן ובכבישים , מודעים לגודל השליחות והאחריות . בכל פעילות מורכבת ומלחיצה (שוטר תנועה הוא דוגמא מובהקת) , יש מקום לטעויות אנוש . לעתים קרובות משפיעה תגובת הנהג והתנהלותו על החלטות השוטר, גם על החלטת השופט בהמשך... יתכן וגם במקרה שלך נעשו טעויות , ע"י שני הצדדים ... , רק גוף מוסמך , יבחן את כל העובדות ויפסוק . תזכרי תמיד !! - התנהלותך , נימוס , הקשבה , דיבור ענייני , אפילו הבעת חרטה ... , ישפיעו משמעותית בכל מפגש עם אנשים !!!!!. תזכורת מנסיוני - איתות מוקפד ומדויק ! זכויות קדימה ! כמובן יתר הכללים . מקווה שתעברי את המכשול הנוכחי בשלום תוך הפקת לקחים חשובים לך ולחברייך . נמרוד

        • נמרוד!!
          רותם | 17/05/2010 21:22

          אני את הלקח שלי בטוח למדתי... ושלא יהיו טעויות אני מודה לאלוקים יום יום שלא קרה לי כלום ברוך השם,הכסף של העו"ד והקנס זה כפרת עוונות,הכל זה לטובה,והכלללל מלמעלה! אשרייך....עכשיו קצת הבנתי את צד השוטר...(אני עדיין לא סובלת אותו) אבל שאתה מציג את הדברים כך זה אולי נכון!! תודה וחג שמח!

          • חג שבועות שמח ! , גם בדרכים ??? ...
            נמרוד | 18/05/2010 15:51

            חג שמח וטעים לכולם ולרותם , ידעתי שתביני ותפנימי , אני מקווה שהמקרה תרם גם לאחרים שעקבו . כדי שנשוב כולנו להפגש : " ריכוז מוחלט בנהיגה (% 0 אלכו' , ניידים , ספרות , דיפלומטיה וכד') , זכויות קדימה ! איתות מוקפד ! , כמובן שאר הכללים " . אשמח ואשתדל להתייחס לכל שאלה . נמרוד , מתנדב משטרת התנועה