יש מה לעשות..

  • ניידת שנסעה "לתומה" מולי - פרססה ועצרה אותי בערבה!
    אמיר | 08/04/2010 17:05

    שלום למומחים. אני עובד לפרנסתי כנהג. היום בחזרה מאילת צפונה, בכביש הערבה, נסעה בנתיב מולי ניידת משטרה. הניידת עברה אותי, ביצעה פניית פרסה ועצרה אותי בצד. השוטר טען שנסעתי על 131 קמש . אמרתי לו שלא יכול להיות. ואולי הממל"ז כוון על רכב אחר משיירת המכוניות איתה נסעתי. כמו כן ביקשתי שיראה לי שהוא כייל את המכשיר. השוטר סירב ואמר - תגיד את זה במשפט. כמו כן השוטר היה ללא כובע.עלי לציין שכבר קיבלתי דוח ששולם בעבר על מהירות דומה, והפעם כנראה שישללו את רשיוני.האם משהו מהנסיבות הנל מקילות? האם ההכחשה שלי תועיל ? אם אלך גם על הכחשה וגם על בקשה מהשופט להתחשבות מכיוון שזו פרנסתי - יש סיכוי ??אני ממש בלחץ וממש אודה לתשובתכם !

    • יש מה לעשות..
      ג'ימי מינאוי | 08/04/2010 18:01

      ראשית תלוי איזה מד מהירות מדד אותך (דבורה או ממל"ז lti)בכל אופן לגבי הדבורה ביהמ"ש (השופט אופיר) זיכה לידעתי שני נהגים הואיל ולא הוכח מעל לכל ספק סביר שהם נהגו ברכב. ביהמ"ש נימק מדוע שייתכן ורכב אחר נקלט. לגבי הממל"ז המכשיר הוכח בביהמ"ש העליון כאמין. למרות שניתן זיכוי לאחרונה בתיק עמיקם לוין כאשר שם ביהמ"ש יותר התייחס לכיול ולמעבדה שמכיילת את המכשיר. בכל אופן ותמיד יש לצלם את החומר ולהגיע למסקנות המתבקשות... בהצלחה

      • אם הניידת היתה בתנועה - נקלטת בדבורה
        יעקבי | 09/04/2010 11:24

        השוטר בלי כובע בערבה? זה בדיוק מה שיפיל את הדו"ח. נראה אותך בונה על זה. לנהל משפט על עברת מהירות - עסק יקר. אין לך נסיבות מקלות. נהפוך הוא. באמתחתך עברת מהירות קודמת מה שמעיד על נטיה למהר. למה שישללו לך את הרישיון (אלא אם כן צברת המון נקודות על עברות נוספות)? אחרי הכל תוזמן לקורס נהיגה מונעת או ייעודית.