אין הרבה דרכים

  • פסילת והחזרת הרישיון מה הנהלים
    יותם | 08/04/2010 16:56

    אז לפני קרוב ל 8 חודשים קיבלתי פסילת רישיון מסיבות רפואיות. בימים אלו אני פועל להחזרת הרישיון. רק לא ברורה לי הדרך הנכונה המהירה והנבונה. נאמר לי ע"י המקום שבו אני נמצא שהם יעזרו ויתמכו בהחזרת הרישיון. ושאני אפנה בבקשה לדון מחדש. פניתי לפני כמה ימים למשרד הבריאות בבקשה לדון מחדש והם אמרו לי שיש לי שתי אפשרויות :1)להגיש בקשה לדיון מחדש באמצעות משרד הרישוי סמוך לתום התקופה (כנראה שנה ). 2) לערער על המלצת המכון בפני ועדת ערר עפ"י הנחיות משרד הרישוי. שאלותי הם כאלו : חיכיתי והמתנתי מקוונה מסוימת להיות בטיפול ולקבל את כל העזרה והתמיכה הרצויה ובצעד זה ויתרתי על הגשת ערר עם עו"ד ישר בקבלת ההחלטה. לגבי שתי הדרכים שהם הציאו לי. אז שלחתי מכתב למשרד הרישוי , מה השלב הבא שהוא אמור לנקוט ? גם ככה הבנתי שתור לוועדה צריך להמתין בין 2-3 חודשים ? אז זה יוצא בסיום תקופת הזמן שנקפו. אשמח לדעותיכם והצעותיכם.

    • אין הרבה דרכים
      ג'ימי מינאוי | 08/04/2010 18:32

      תפנה בתום שנה לרשות הרישוי ותבקש בדיקות חדשות. תקבל זימון חדש לבדיקות במכון לבטיחות בדרכים.

      • יש לי שאלה נוספת
        יותם | 09/04/2010 15:01

        אם ככה אז יש לי להמתין עוד מספר חודשים , חשבתי אולי להגיש בנתיים בקשה לוועדה ולבוא עם מכתב המלצה בתקווה שיקצרו את פרק זמן ההמתנה עד לסיום שנת ההמתנה. כמה זמן בד"כ ממתינים עד למועד לוועדה ערר כזאת ? איזה דרך הכי מומלצת

        • רציתי לשאול דבר נוסף ...
          יותם | 09/04/2010 15:30

          כתוב שניתן להגיש בקשה לוועדה תוך 30 יום .במקרה שלי עבריותר מ 30 יום האם אני רשאי להגיש להם מכתב בקשה לוועדה על מנת להקדים את התהליך כל זאת בצרוך מכתב המלצה כמובן. מה כדאי.

          • ג'ימי מינאוי
            ג'ימי מינאוי | 09/04/2010 15:47

            אם לא הגשת ערר לוועדת ערר בתל השומר. תחכה שנה ואז תפנה לרשות הרשוי כדי לעשות בחינה מחודשת.

            • תודנ רבה  לת
              יותם | 10/04/2010 00:03