אתה בצרות

  • הזמנה לדין מהירות מופרזת
    בראיין | 06/04/2010 17:14

    אני בעל רשיון מעל 3.5 שנים (נהג צעיר אך לא נהג חדש)אין לי עבירות קודמות בכלל ונתפסתי נוהג במהירות 170 קמ"ש לאחר הפחתה בכביש של 90 קיבלתי שלילה מנהלתית של 30 יום וזומנתי למשפט בחודש יוני יש לי סיכוי לצאת מזה עם עונש על תנאי היות וזו פעם ראשונה ואני חייל ואני יאמר כמובן שלמדתי את הלקח ואני מתחרט וזה לא יקרה יותר וכו'..??

    • אתה בצרות
      עו"ד נועה חקלאי | 06/04/2010 19:34

      אני לא יודעת לאיזה שופט תגיע - אבל להערכתי השופט הכי רחום יתן לך לפחות חצי שנה שלילה. שופט מחמיר יתן שנתיים. והרוב יתנו סביב השנה. ובנוסף פסילה מותנית וקנס. אם רשיונך חשוב לך מומלץ בחום לפנות לעורך דין שמתמחה בתעבורה.

      • הצטערתי לקרוא את מה שכתבה עו"ד חקלאי.
        אסף | 06/04/2010 21:05

        אני לא מבין למה אפילו שופט מחמיר ייתן רק שנתיים פסילה. זה ממש כלום ביחס לחומרת העבירה נכון, לכל אחד יכולה המהירות לגלוש קצת (קרה גם לי). כל אחד יכול לפעמים לעשות טעות (קרה גם לי, שילמתי מייד בלי להתווכח או לנסות אפילו להתחכם). אבל!!, מי שנוסע 170 (בהנחה שלא הייתה טעות חמורה במדידה), מודיע בקול רם: לא אכפת לי מהחיים של הזולת. אני מוכן לסכן אנשים אחרים והכל בשביל להראות שאני גיבור. מה לעשות, אני מודה שאני עקשן וקטנוני. אני רוצה להמשיך לחיות וגם לא לבלות בבתי חולים או חלילה להישאר נכה. אם אני הייתי השופט והייתי משתכנע שאין טעות רצינית במדידה, הייתי דן אותו לללפחות עשר שנות פסילה לקנס כספי גבוה ומכאיב (לא פחות מ 50,000 ש"ח) ואולי גם עונש מאסר על תנאי. מי שמוכן ככה בקלות לסכן חיים של בני אדם, הכרחי שידע שהוא מסתכן פעם הבאה במאסר, ואולי זה ירתיע אותו. הגיע הזמן שהשופטים במקום לרחם על העבריינים הבוטים שחושבים שכביש זה קזינו על החיים ועל הבריאות, ירחמו על הקורבנות האלמוניים של התאונות הבאות בשלב שעדיין ניתן להציל אותם ע"י סילוק של נהג מסוכן כזה מהכביש, ונאמר אמן.

        • תודה ! הערכה ! הוקרה ! על דבריך
          גיא "אנשים באדום" | 06/04/2010 22:53

          אין לי מילים להביע את הערכתי למילים שלך. אני ממש מודה לך על הסיוע שאתה נותן להציל ולו עוד נפש אחת כאן ! אנא צור איתי קשר בבקשה בהקדם. בתודה מראש, עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • באיזה מכשיר תפסו אותך? באמת נסעת במהירות הזו?
        שומר חוק | 08/04/2010 01:14

        באיזה כביש זה היה? איך היה השילוט? באיזה מכשיר נבדק? באיזה תאריך? מה אמרת לשוטר? האם היו כמה שוטרים? האם הדו"ח נכתב כראוי? האם יש את שם השוטר השני ומספר המכשיר? האם היו עוד מכוניות לידך? האם ביזו את כובדך או איימו עליך אם לא תאמר X אז יחמירו איתך או יעשו לך דברים אחרים? האם הרגשת מאויים בעת הצרתך לשוטר? אם כל כך חשוב לך ואתה חושב שיש לך בעיה נפשית, גש לפסיכאטר ייתכן ותאבד את רישיונך או לחילופין לא תעמוד לדין. זכור שעלות זו לפסיכאטר הינה מעל 1000 שח ועלולה לפגוע בעתיד תעסוקתך כשכיר. הכי חשוב שתזהר ואל תעשה עבירות יותר. ואם אתה רוצה לצאת עם הצדק ואתה בטוח שנעשה לך עוול עליך לפנות לגורמים הבאים בבהילות: 1. פניות ציבור משטרת ישראל - תלונה על שוטרים. 2. תעבורה - בקשה לביטול הקנס (לרוב לא מבטלים אלא אם אתה עומד למות פתאום). 3. צלם את המקום ואת הנסיעה ובדוק את השילוט. לעיתים השילוט מראה 110 קמש לכאורה ולא 90 קמש, אצלך זה לא כזה משנה אך 170 קמש מאוד קשה לבדוק ולעקוב. הזויה קצת המהירות שתפסו אותך. 4. אצל השופטים הכלל מאוד פשוט: אם עכשיו נוותר לו מחר ההורים שלו לא יוותרו לנו בהלוויה. אז אל תסתמך על טוב ליבם. אשמח לקבל כל המידע.

    • דעתי
      אדם | 06/04/2010 22:32

      אני חושב שאתם קצת מגזימים אם לבן אדם אין עבירות קודמות ישנו סיכוי שהשופט "ירחם" קצת על הנאשם וייתן לו ענישה מתחשבת בהנחה וייראה כי הנאשם באמת מתחרט על כך וזה לימד אותו את הלקח ניתן להסתפק בענישה של חודשיים שלילה וקנס סמלי..זו דעתי עם עו"ד אפשר להגיע גם לעסקת טיעון יפה מאוד

      • קרא תגובה נוספת שלי לידיעה ואת תגובתו של אסף  לת
        גיא "אנשים באדום" | 06/04/2010 22:55

    • 1-7-0 קמש !!!!!! יותר מהר ממזל"ט
      גיא "אנשים באדום" | 06/04/2010 22:50

      אתה נורמלי ? נגיד שנמאס לך מהחיים, חשבת על הוריך שתשאיר מאחור ועל אלה שיפגעו כתוצאה מנסיון ההתאבדות שלך ? אין לך שום תירוץ הגיוני / סיבה מוצדקת לנסיון הרצח המסוכן הזה. אתה יודע אילו אסונות היית מביא על כמה משפחות אם היית פוגע במישהו...על נסיון רצח (במישור הפלילי) מקבלים כמה שנים "בפנים" ! אני לא חושב שהשופט יתרשם מהוותק הרציני שלך, מכך שזו "הפעם הראשונה", מהחרטה שלך ומכך שאתה חייל. למה על מעשה שלך מגיע לך עונש קל ? אם השופט ירחם עליך הוא מתאכזר לשאר הציבור העלול להיפגע מנהג מסוכן כמוך. כל דבריי הם למען הגברת המודעות לנושא ולא חלילה לפגוע אישית. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • אנשים כמוך מכעיסים
      שרון | 07/04/2010 03:40

      כל מה שאכפת לך זה איך להתחמק משלילה.אתה לא חושב שבעצם היה לך מזל! במקום לעשות תאונה, שוטר עצר אותך.מתפללת שישללו לך את המקסימום שניתן

      • לא מובן מדוע צריך בכלל להעמיד לדין על עברת מהירות?
        מיקו | 07/04/2010 08:59

        ,,,,,כמו שיש בררת קנס על מהירויות שונות ,תמשיך בררת הקנס על כל מהירות ,130 קמ"ש 2000 ש"ח .140 קמ"ש 3000 ש"ח ,170 קמ"ש 10000 ש"ח ,כמובן שהניקוד צריך להיות בהתאם,,,(יבקש הנהג להמיר את הקנס בשלילה, יתחשבו בו,,,,),ואם הנהג מבקש להישפט יראה השופט אם בהגנה שלו הנהג בא לבזבז את זמנו של בית המשפט אזי,,,,

      • ענישה
        אשר ארבל עורך דין | 07/04/2010 13:10

        אין ספק כי מהירות כזו מחייבת ענישה משמעותית בעת כהונתי כשופט תעבורה בשנות ה80 לא היססתי לשלוח נהגים למאסר במהירויות שכאלה מאידך יש לי היום לא מעט הרהורים באשר לאפקטיביות הענישה חוששתני כי פסילה ארוכה תגרור הרהורי חטא ונהיגה בעת פסילה מדוע לא להטיל שרות לתועלת הציבור תוך הסעת אלונקות בבית לוינשטין הן הציבור והן הנהג ייצאו נשכרים בלי קשר לכך ראוי כי ראיות התביעה תבחנה בקפידה לפני קבלת החלטות

        • לעו"ד אשר ארבל
          עידו | 07/04/2010 13:18

          המקרה שלי מאוד דומה לשל בראיין מה לפי דעתך הוא ו/או אני נקבל בערך זה נורא מטריד אותי ואני רוצה לדעת לאיזה עונש להיות מוכן אם תוכל לתת הערכה אני יודה לך..!!

    • אתם צודקים אבל...
      בראיין | 07/04/2010 12:35

      אני מבין את הטעות וגם אני עד עכשיו לא מבין איך הגעתי למהירות הזו ואני מודה לאלוהים שזה נגמר ככה ולא אחרת אין לי שום צל של ספק בזה אבל השאלה שלי היא אחרת העבירה כבר נעשתה ואני אדם שיותר מצטער עליה ממני רק רציתי לשמוע את דעת האנשים המבינים באמת מה העונש הצפוי בלי עו"ד ומה עם העו"ד.זה הכל!!האם יש סיכוי שאני ייצא מזה איכשהו בעונש על תנאי וקנס מתחשב מצד בית המשפט כי על הדבר הזה אין לי בכלל ספק שאני לא יחזור..!!

      • מה עורך דין יכול לעשות
        עו"ד נועה חקלאי | 07/04/2010 22:43

        עורך דין יכול לבדוק אם המכשיר בו בוצעה האכיפה הופעל בהתאם להנחיות הנדרשות. אם האכיפה לא בוצעה נכון או לא תועדה כראוי - בהחלט ניתן להגיע להסדר קל ולעתים אף לגרום לביטול האישום - הכל תלוי במצב הראיות בתיק. ללא שיקולי ראיות כבדי משקל שיגרמו לתביעה להגיע איתך להסדר - אין סיכוי בעולם שתצא עם עונש של תנאי בלבד. אתה תקבל פסילה משמעותית ביותר - כפי שעניתי לך בראשית הדברים.