פורום נזיקין או ביטוח

  • תאונה בשטיפת מכוניות
    שי | 06/04/2010 01:10

    לפני מס' ימים הכנסתי את רכבי לשטיפה במתקן לשטיפת מכוניות שנמצאת בתחנת דלק באזור המרכז, לאחר השטיפה (במכונה האוטומטית) אחד העובדים של המקום הוציא את הרכב והחנה אותו על מנת שינגבו את הרכב. בזמן חניית הרכב שלי הגיח רכב אחר והתנגש ברכב שלי, העובד שנהג ברכב שלי טען שהתאונה אינה באשמתו והנהג של הרכב השני טען שהתאונה אינה באשמתו. מה שקורה בפועל ששני הצדדים מתנערים מאחריות לתאונה. הרכב שלי ניזוק בחלק הקדמי (טמבון ופגוש קדמי) והרכב השני ניזוק בדלת האחורית שליד הנהג. מבירור שערכתי עם סוכן הביטוח שלי הוא טוען שאני לא יכול לתבוע את חברת הביטוח שלי כיוון שלא אני נהגתי ברכב ולכן כרגע אני בעצם נמצא במצב ששני הגורמים המעורבים בתאונה מסירים אחריות ואני זה שנשאר עם הנזק. השאלה שלי היא את מי אני אמור לתבוע במקרה זה? האם את בעלי שטיפת המכוניות? האם את הנהג/הרכב השני? מה סיכויי הזכייה שלי? האם את/ה ממליצים לי לעשות משהו ספציפי במקרה הנ"ל? תודה מראש, שי

    • פורום נזיקין או ביטוח
      עו"ד נועה חקלאי | 06/04/2010 19:37

      שי שאלתך היא בתחום האזרחי. אנא פנה לפורום ביטוח או נזיקין ותקבל תשובה מקצועית.