לא מספיק, שאתה בטוח שאתה צודק

  • בקשה להישפט
    שחר | 31/03/2010 10:39

    שלום רב, קיבלתי דו"ח של 500 ש"ח בגין חנייה על המדרכה ליד הבית. כתבתי מכתב לתובע העירוני וביקשתי לבטלו בגין העובדה שמדובר ברכב ישן שלא הצלחתי להניע אותו כשיצאתי בחנייה, ובגלל עומס חנייה לא יכולתי להחנותו במקום אחר, והייתי חייב לשים אותו למס' דקות על המדרכה. התובע לא קיבל את הבקשה וכתב לי שאני יכול להישפט תוך 30 יום אם ברצוני לעשות זאת. אני בטוח בצדקתי. מלבד סכום הכסף מדובר בעניין עקרוני עבורי. מה ההשלכות של להישפט? האם אני יכול לקבל קנס גבוה יותר? מי יתייצב מהצד של העייריה? איך הולך המשפט? אודה לכל תשובה/טיפ תודה רבה!!!

    • לא מספיק, שאתה בטוח שאתה צודק
      מיקו | 31/03/2010 14:01

      אתה צריך לשכנע את השופט,ואיך עושים זאת ? מביאים קבלה על גרירה, שירות דרכים ,וכ,,. מאחר שכנראה אין לך זאת ,יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי לשכנע את השופט ( אל תשכח שהוא מטפל במאות בקשות כאלא בחודש ) . אם תבחר להישפט ,תבזבז שעות בבית המשפט ,ובסוף "תקבל" את הצעת השופט לשלם את ה500 ש"ח ולגמור עניין ,או שלא "תקבל " את הצעת השופט ואז השופט יחליט מה שיחליט אבל לפעמים הקנס יכול להיות גבוה יותר. הצעה : שלם ,חבל על הזמן שלך.