את המדרכה לא חוסמים ! על הולכי רגל חשבת ?

  • ד"וח חסם של קטנוע עם סירה
    דויד | 28/03/2010 21:00

    שלום . ברשותי ווספה עם סירה.חניתי אותה ברחוב הירקון כך שאני חוסם את הדרך להולכי רגל בשל מעבר בדירה מכיוון שפרקתי טלויזיה מן הסירה. קיבלתי דוח של 500 שקלים.האם הדוח חוקי מכיוון שידוע שאופנועים שחונים על מדרכה נקנסים בכ 250 שקלים.הגשתי בקשה להשפט אך באפשרותי לשלם את הדוח עדיין.מה כדאי לעשות ? יש לציין שכתבתי 3 בקשות לביטול והן נענו בסירוב של היועץ המשפטי של עריית תל אביב. האם היותי סטודנט עלול לעזור בבית המשפט ? מה עושים ???? תודה וחג שמח.

    • את המדרכה לא חוסמים ! על הולכי רגל חשבת ?
      גיא "אנשים באדום" | 29/03/2010 08:54

      אני מאחל לך בשעה טובה ומוצלחת בדירה החדשה ורק בריאות ואושר. יחד עם זאת מה היה קורה אם אבא ועגלת תינוק או נכה על כסא גלגלים? איך הם היו עוברים ? היו מחכים לך ........... למה הדו"ח לא חוקי ?! אתה חושב שהתנכלו לך? לא, לא נטפלו אליך סתם, החוק קובע שאם המדרכה חסומה באופן שאינו מותיר יותר 1.3 מ' הדו"ח הוא על 500 שח. אל תחשוב אפילו להתייצב בפני שופט העלול להחמיר איתך. חג שמח ובטוח בדרכים ! נהגו באחריות ! המשפחה מחכה לכם בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com