יונתן - די לשטויות ! רכב זה לא משחק !

  • החזרת רשיון לאחר שלילה
    יונתן | 28/03/2010 17:43

    שלם שמי יונתן , לפני חצי שנה נהגתי ברכב של חבר ללא רשיון כלל. קיבלתי זימון לבית משפט תעבורתי , בינתיים הוצאתי רשיון בהוראת עו"ד , הגעתי למשפט ונגזר עלי שלושה חודשי פסילה. הפקדתי את הרשיון בבית המשפט. השאלה היא האם אחרי קבלת הרשיון קרי שלושה חודשים אני צריך לעשות טסט ותיאוריה ושוב שלושה חודשי מלווה או שאני פטור מכל התהליך? אשמח לתשובה יום נעים!!

    • יונתן - די לשטויות ! רכב זה לא משחק !
      גיא "אנשים באדום" | 31/03/2010 14:23

      טסט ותאוריה לא צריך לעשות . לגבי נהג מלווה לפי כל הכללים גם מזה יהיה פטור אלא אם בבית המשפט יפנו אותך עם קבלת הרשיון למשרד הרישוי ואז שם יכולים לתת לו רשיון נהיגה חדש עם מלווה ל3 חודשים נוספים . הכל תלוי כמה יגדילו ראש בבבית המשפט. חג שמח ובטוח בדרכים ! נהגו באחריות ! המשפחה מחכה לכם בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com