עוד לא ברור

  • פסק הדין החדש
    עינת | 10/03/2010 17:38

    שלום רב, לפני 3 חודשים (סילבסטר), נתפסתי נוהגת תחת השפעת אלכוהול, כשעל פי המכשיר, עמדתי על 320 מיקרו גרם לליטר. רשיוני נשלל ל30 יום, אך משפטי יחל ב31.05. על פי פסק הדין החדש, גבול אלכוהול הועלה ל400. השאלה היא- מה קורה איתי עכשיו וכיצד הפסיקה החדשה יכולה להועיל לי.

    • עוד לא ברור
      |עו"ד נ.חקלאי | 10/03/2010 18:26

      כעקרון על פי הפסיקה החדשה את צפויה לזיכוי. אבל זו החלטה של בית משפט שלום ויש סיכוי גבוה שהמדינה תערער עליה. ויקח עוד כמה שנים עד שתינתן החלטה במחוזי. בינתיים - כיוון שהנושא טרי - עוד לא ידוע מהי עמדת המדינה ביחס לתיקים התלויים ועומדים - כמו שלך ושל אלפים אחרים. יתכן ויחליטו לסגור אותם . יתכן ויחליטו להמשיך כרגיל. אולי יחליטו לבדוק אחד אחד ולראות איך מאפייני השכרות שלך מעבר לבדיקה. עוד לא ברור. עד 31.5.10 סביר שמדיניות התביעה כבר תהיה ידועה ותוכלי לשקול עמדתך. אם לא סוגרים לך את התיק - תשקלי לקחת יצוג מקצועי. אם כן סוגרים - אז הרווחת.

      • תודה רבה
        עינת | 10/03/2010 21:26

        נקווה לטוב. בכל מקרה, תודה

        • המשך פניה לעו"ד נ. חקלאי
          עינת | 11/05/2010 08:47

          שלום רב, אני אסכם לך בקצרה את מצבי- נתפסתי בסילבסטר, נוהגת תחת השפעת אלכוהול ברמת 320, ומשפטי יתקיים בסוף חודש זה. ראיתי שדובר על "לסגור" על 290. האם זו החלטה שהתקבלה והיא רישמית? מה עליי לעשות? לקחת ייצוג משפטי? תודה....