קנס

  • קבלת דו"ח
    שממית | 04/03/2010 11:52

    נשפטתי לפני חודש וקיבלתי קנס לשלם תוך 30 יום. במזכירות בית המשפט נאמר לי שהדוח ישלח אלי הביתה. עברו כבר יותר מ30 יום והדוח טרם הגיע אלי. מה עושים?

    • קנס
      |עו"ד נ.חקלאי | 04/03/2010 17:49

      בתי המשפט בארץ נכנסים עכשיו למערכת מחשוב חדשה. מחוז דרום היה מושבת כל ינואר בגלל השינויים. ועדייין יש פיגור בקצב הזנת גזרי הדין. מחוז ירושלים בימים אלו נכנס למערכת החדשה ותל אביב מיד אחר כך.סיכוי גבוה שבשל השינויים גזר הדין שלך טרם הוזן. אני בטוחה שיתנו לך אורכה לשלם את הקנס במשך 30 יום מיום שישלח אלייך.אבל כדי להיות רגועה יש לך אופציה לבדוק באינטרנט באתר של בתי המשפט ולשלם שם את הקנס - אם התיק שלך כבר הוזן הוא יופיע שם. אם לא לא - התאזרי בסבלנות